Yardım '' Redmi Note 7 - Güncelleme Sorunu ''

Coilover

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Birol
Cihazım
NOTE 6 PRO
Konular
11
Merhaba,

Cihazım çok uzun süredir güncelleme almıyor. En son 10.3.6.0'da kaldım minimum 3 - 4 aydır her seferinde kontrol ediyorum fakat bir gelişme yok.
Etrafımda aynı cihazı kullanan arkadaşlarımın bir çoğu 10.3.10.0 gibi global kararlı sürümdeler. Benim cihazıma güncelleme gelmemesinin sebebi ne olabilir acaba ?
Manuel olarak dosyayı atıp üst sürüme güncellemek yerine otomatik olarak neden gelmediğini araştırmaya çalışıyorum.

Yardımcı olabilir misiniz ?

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
Merhaba,

Cihazım çok uzun süredir güncelleme almıyor. En son 10.3.6.0'da kaldım minimum 3 - 4 aydır her seferinde kontrol ediyorum fakat bir gelişme yok.
Etrafımda aynı cihazı kullanan arkadaşlarımın bir çoğu 10.3.10.0 gibi global kararlı sürümdeler. Benim cihazıma güncelleme gelmemesinin sebebi ne olabilir acaba ?
Manuel olarak dosyayı atıp üst sürüme güncellemek yerine otomatik olarak neden gelmediğini araştırmaya çalışıyorum.

Yardımcı olabilir misiniz ?
Hocam 5 ayrı rom sürümü var,sizin kullandığınız rom EEA yani Avrupa romu ona güncelleme gelmedi henüz.
Detaylarını alttaki linkten inceleyebilirsiniz.
Rom - Xiaomi Redmi Note 7 - Resmi ROM Koleksiyonu - Global | Avrupa | Çin | Hindistan | Rusya

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

attcaksaw

Cezalı Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Bar Şefi
Konular
99
Kullandığınız rom son sürümde şuan o yüzden güncelleme gelmez. 10.3.6 ile MIUI 10 güncellemesi bitti.

Oyla:
Üst Alt