- Adım
- Alperen
- Cihazım
- Redmi note 7
- Konular
- 6
E biz ölek miBildiğim kadariyla super wallpaper lar sadece üst seviye cihazlara verildi.
E biz ölek miBildiğim kadariyla super wallpaper lar sadece üst seviye cihazlara verildi.
Xiaomi güncelleme konusunda her gun daha kotu bi noktaya gidiyor yapacak bir sey yokE biz ölek mi![]()
![]()
Link nerede acaba ?MIUI 12 - Redmi Note 7 Global Kararlı MİUİ v12.0.1.0 QFGMIXM Rom İndirme Bağlantıları
OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz Yada ota dosyasını indirip cihazdan seçerek kurulumu yapabilirsiniz 2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip cihaz güncelleyici menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz. Ota İndirme...forum.miuiturkiye.net
Linkteki ota indirme bağlantısını indirip güncelleyiciden manuel olarak kurun.
Verdiğim linkin ilk sayfasında mevcut.Link nerede acaba ?
Bunu direk indirip elle seçeceğiz değil mi pc ye gerek yok ?Verdiğim linkin ilk sayfasında mevcut.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bunu direk indirip elle seçeceğiz değil mi pc ye gerek yok ?
dosyayı direk indirip download klasöründen seçtim yükledim şu an güncellendi telefon bazı özellikler her cihazda çalışmıyormuş misalen:Ota bağlantısında indirdikten sonra cihazınızın güncellemeler kısmında düşecek. oradan yükleme yapacaksınız.