Yardım Redmi note 7 global vs eu rom

Mic-Tramp

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halit
Cihazım
Redmi note7
Meslek
Öğrenci
Konular
26
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 12
Telefon Modeli
Redmi note 7
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar uzun zamandir eu rom stabil son sürümdeyim, fakat mesala pubg cok kısa alta alinca oyundan atıyor yada mesala baska bir uygulama alta aldigim zaman geri girince baştan başlıyor.
Bende sirf bu yuzden global rom donmeyi düşünüyorum acaba
1- redmi note 7 ici. Global rom mu eu rom ku tavsiye edersiniz.
Birde global mi12 kullanan arkadaslar yorum yaparsa sevinirim')

bayepayizi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sabribey
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Operatör
Konular
19
Arkadaşlar uzun zamandir eu rom stabil son sürümdeyim, fakat mesala pubg cok kısa alta alinca oyundan atıyor yada mesala baska bir uygulama alta aldigim zaman geri girince baştan başlıyor.
Bende sirf bu yuzden global rom donmeyi düşünüyorum acaba
1- redmi note 7 ici. Global rom mu eu rom ku tavsiye edersiniz.
Birde global mi12 kullanan arkadaslar yorum yaparsa sevinirim')
hocam bizde çin romu var denemeyin sakın içinde playstore yok aosp rom kullandınız mı

Oyla:

Gala1905

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Aslan
Cihazım
Redmi Note10pro
Konular
24
Bende global rom var dediğin konu bendede oluyor boşuna geçeceğim diye uğraşma hatta ben bu romun performansından memnun değilim eu roma geçeceğim ama twrp atamadım android 10 için seçenek fazla yok olanda hata veriyor mecbur kaldım bu romda

Oyla:

bayepayizi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sabribey
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Operatör
Konular
19
Bende global rom var dediğin konu bendede oluyor boşuna geçeceğim diye uğraşma hatta ben bu romun performansından memnun değilim eu roma geçeceğim ama twrp atamadım android 10 için seçenek fazla yok olanda hata veriyor mecbur kaldım bu romda
nasıl yani twrp flashlayamadn mı cihaza

Oyla:

OGSKY

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Lavender & 9S
Konular
8
Telegram da stabil modified diye bir sürüm yayınlandı 1.4gb, en hafif MIUI seçeneği. Ben şuan Masik kullanıyorum ama MIUI mix 12.0.2 stabil kadar hiç bir rom dan öyle performans almadım. Predator kernel ile harikalar yaratıyor.

Oyla:

Mic-Tramp

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halit
Cihazım
Redmi note7
Meslek
Öğrenci
Konular
26
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telegram da stabil modified diye bir sürüm yayınlandı 1.4gb, en hafif MIUI seçeneği. Ben şuan Masik kullanıyorum ama MIUI mix 12.0.2 stabil kadar hiç bir rom dan öyle performans almadım. Predator kernel ile harikalar yaratıyor.
Hocam suan eu stabil son sürüm kullanıyorum ama bazi hatalar var sanırım ufakda olsa.
Global mi yoksa eu mu daha stabil hızlı onu merak ediyorum bugün gecmeyi düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Orange fox yuklemeyi denediniz mi hocam

Oyla:

Gala1905

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Aslan
Cihazım
Redmi Note10pro
Konular
24
nasıl yani twrp flashlayamadn mı cihaza

Hocam suan eu stabil son sürüm kullanıyorum ama bazi hatalar var sanırım ufakda olsa.
Global mi yoksa eu mu daha stabil hızlı onu merak ediyorum bugün gecmeyi düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Orange fox yuklemeyi denediniz mi hocam
Aldığım günden bugüne kadar twrp hiç kurmadım global rom artık çok zayıfladı ömrünü doldurdu eu roma geçmeye çalıştım tek tıkla twrp programı fastboot hatası verdi başka Android 10 destekleyen yöntem bulamadım çok detaya da girmek istemiyorum imei uçmasın diye mecbur kaldım global rom da

Oyla:
Üst Alt