Soru Redmi Note 7 ghost screen sorunu?

dkkaya

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Deniz Kaya
Cihazım
Xiaomi
Konular
1
Arkadaşlar bu sorunu yaşamayan var mı telefonunda? Yaşayan varsa nasıl çözdünüz, veya öncesinden bu sorunu yaşamamak için (satın almadan önce) nasıl bir önlem almalıyım? Yardım edebilir misiniz düşünüyorum da almak.

Veya aynı şekilde donanım ve kamera bakımından aynı fiyat segmentinde olan ürün önerebilir misiniz

dorothy

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Swat
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
EGM
Konular
21
Ben de bugün aldım tianma panel çıktı, genellikle bu panelde yaygınmış ama illa çıkacak diye birşey yok

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Delinin biri kuyuya taş atmış kimse çıkaramıyor... Daha önce de aynı konudan çokça açıldı. Herkes korkuyor ama sadece bir kaç kişi ghost screen olduğunu söyledi. Onların cihazlarını da değiştirmişler. Tamir etme bile yok yani. Binlerce hatta yüzbinlerce satılan bu modelde de bir kaç tane ghost screen olması son derece doğal. Diğer markalarda ve modellerde çok daha fazla bu oran.

Oyla:

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Arkadaşlar bu sorunu yaşamayan var mı telefonunda? Yaşayan varsa nasıl çözdünüz, veya öncesinden bu sorunu yaşamamak için (satın almadan önce) nasıl bir önlem almalıyım? Yardım edebilir misiniz düşünüyorum da almak.

Veya aynı şekilde donanım ve kamera bakımından aynı fiyat segmentinde olan ürün önerebilir misiniz

Yaşandığı takdirde çözüm ekran değiştirilmesi ile giderilmekte.Cihaz garantili ise garanti kapsamında bu işlem servis tarafından ücretsiz bir şekilde yapılmakta.

Sıklıkla tianma marka ekran paneli kullanan cihazlarda görünmekte, 2. bir alternatif olarak boe marka ekran paneli kullananılarak üretilen cihazlarda daha az sıklıkta görülmekte.

Tamamen şans işi anlayacağınız panel tianma olup yaşamayanda var boe olup yaşayanda var.Genellik ile cihaz satın alınırken kapalı kutu olarak verilmekte cihazı çalıştırmadan ekran panel bilgilerine ulaşılamıyor malesef.Alacağınız satıcı ile bu konuda mutabık kalıp parasını ödemeden kutuyu açma şansınız var ise çalıştırıp alabilecekseniz boe panel kullanan bir cihaz tercih edebilir istatistiksel olarak bu riski minimize edebilirsiniz.

Oyla:

dkkaya

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Deniz Kaya
Cihazım
Xiaomi
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Delinin biri kuyuya taş atmış kimse çıkaramıyor... Daha önce de aynı konudan çokça açıldı. Herkes korkuyor ama sadece bir kaç kişi ghost screen olduğunu söyledi. Onların cihazlarını da değiştirmişler. Tamir etme bile yok yani. Binlerce hatta yüzbinlerce satılan bu modelde de bir kaç tane ghost screen olması son derece doğal. Diğer markalarda ve modellerde çok daha fazla bu oran.

hocam korkumuz normal sonucta çikolata alıp bozuk cıkmasından endişelenmiyoruz. cihaz değişimi yapıyorlarsa sorun olmamalı fazla, teşekkür ederim

Oyla:

dorothy

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Swat
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
EGM
Konular
21
Valla ben de korkuyorum telefonu doya doya kullanmaya :/ tianmalarda yüksek oranda çıkıyormuş

Oyla:

dkkaya

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Deniz Kaya
Cihazım
Xiaomi
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yaşandığı takdirde çözüm ekran değiştirilmesi ile giderilmekte.Cihaz garantili ise garanti kapsamında bu işlem servis tarafından ücretsiz bir şekilde yapılmakta.

Sıklıkla tianma marka ekran paneli kullanan cihazlarda görünmekte, 2. bir alternatif olarak boe marka ekran paneli kullananılarak üretilen cihazlarda daha az sıklıkta görülmekte.

Tamamen şans işi anlayacağınız panel tianma olup yaşamayanda var boe olup yaşayanda var.Genellik ile cihaz satın alınırken kapalı kutu olarak verilmekte cihazı çalıştırmadan ekran panel bilgilerine ulaşılamıyor malesef.Alacağınız satıcı ile bu konuda mutabık kalıp parasını ödemeden kutuyu açma şansınız var ise çalıştırıp alabilecekseniz boe panel kullanan bir cihaz tercih edebilir istatistiksel olarak bu riski minimize edebilirsiniz.

hocam peki panel bilgisine nereden ulaşabilirim? teknosa'dan almayı düşünüyorum derim eğer açtırırsanız teli buradan alacağım panel sorunu var vs. diye.

Oyla:

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Oyla:

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250

Ek olark mağazaya gittiğinizde şu şekilde yapabilirsiniz.

Mağazalarda cihazların teşhir ürünleri bulunmakta öncelikle onun panel bilgisine bakın Tianma değil ise cihazı almaya karar verdiyseniz personel ile temasa geçin uzun zamandır cihazı almak için araştırdığınızı ghost screen olayı yüzünden her yerden cihaz almak istemediğinizi belirtin.Teşhirdeki örnek cihazın paneline baktığınızı tianma olmadığını kendisine belirtin aynı şekilde satın alacağınız cihazında teşhir sergilenen örnek cihazdaki gibi boe panel olması durumunda satın almak istediğinizi belirtin sonuçta size gösterdikleri cihazın aynısını satmak zorundalar.

Oyla:

lordmad

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mad
Cihazım
xiaomi mi 5
Konular
2
"genelde tianmalarda ghost screen görünüyor" nerede deniyor acaba, bana bir kaynak gösterir misiniz? ghost screen problemi lgd panellerde mecvcut tianma da değil!

Oyla:
Üst Alt