Yardım Redmi note 7 (ghoat screen)

• Konbuyu başlatan Sen 123
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 11
  • Görüntüleme 921

Sen 123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Salih Byrktr
Cihazım
Redmi note 7
Konular
101
Arkadaşlar daha bugün telefonumda ghost screen olduğunu mu farkettim.whatsappta uzun bir süre durunca telefonun ana ekrarinda WhatsApp gözüküyor.Acaba sorun neden kaynaklanıyor.Telefon daha 2 aylık.Daha bu sorun yeni oluyor.Ve telefonu güvenilir yerden aldım.Son olarak genel note 7 sorunuymus doğrumu birde hard reset ile geçer mi?

Çok teşekkürler :):)

TEKE

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kıtkat
Cihazım
Mi8Se
Meslek
çaycı
Konular
1
Garantiye yollayın.
Rsetle geceyibi sanmıyorum.

Oyla:

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Nasıl olur ya? Note 7 çıkalı ne kadar oluyor. Bu kadar kısa sürede g screen şaşırtıcı geldi

Oyla:

Sen 123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Salih Byrktr
Cihazım
Redmi note 7
Konular
101
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nasıl olur ya? Note 7 çıkalı ne kadar oluyor. Bu kadar kısa sürede g screen şaşırtıcı geldi
Hocam sorunun benden olduğuna eminim bugün 6 saat hiç birakmadim telefonu.Acaba ondan olabilir mi?
Yani hemen olmuyor. Bayağı bir zaman geçmesi gerekiyor.
Birde hayaelt ekranın ne gibi zararları var performansı düşürür mü

Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27

Hocam çıktığından bu yana onlarca bu sorunla ilgili konu gördüm gerçekten üzücü yeni bir telefon alıyorsunuz ve 2 ay içerisinde ghost screen. Sonra uğraş dur yok garanti yok servis. Fiyat politikası gereği Xiaomi redmi serilerinde kaliteli panel kullanmıyor sanırım .

Oyla:

Sen 123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Salih Byrktr
Cihazım
Redmi note 7
Konular
101
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam çıktığından bu yana onlarca bu sorunla ilgili konu gördüm gerçekten üzücü yeni bir telefon alıyorsunuz ve 2 ay içerisinde ghost screen. Sonra uğraş dur yok garanti yok servis. Fiyat politikası gereği Xiaomi redmi serilerinde kaliteli panel kullanmıyor sanırım .
Evet sayın hocam çok haklısınız

Oyla:

Muaddib1789

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hdndn
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
9
Arkadaşlar daha bugün telefonumda ghost screen olduğunu mu farkettim.whatsappta uzun bir süre durunca telefonun ana ekrarinda WhatsApp gözüküyor.Acaba sorun neden kaynaklanıyor.Telefon daha 2 aylık.Daha bu sorun yeni oluyor.Ve telefonu güvenilir yerden aldım.Son olarak genel note 7 sorunuymus doğrumu birde hard reset ile geçer mi?

Çok teşekkürler :):)
Cİhaz alındığı tarihten itibaren 6 ay içinde bir sorun çıkarır ise ilk gün alındığında kusurlu kabul edilir ve tüketicinin seçimlik hakları doğar. İlgili maddede haklarınıza bakabilirsiniz. Servise gönderdiğinizde ilgili tüketici kanun maddesini bildirip ya fatura tutarı iadesi ya da ürünün yenisi ile değişimini talep edin. Tamir işlerine falan yönlendirirse ya da kullanıcı hatası VS derse kabul etmeyin servis formu ile birlikte tüketici hakem heyetine gidin. Cihazınızdaki sorun donanımsal ve kronik ilgili örneklerle dilekçenizi yazın ve haklı bulunacağınız tarihi bekleyin.

Oyla:
Üst Alt