Gcam Redmi note 7 gcam

FurkanSaruman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi 5
Konular
11
Hocam global sürüm telefonum
Hocam link atacaktım ama yasak mı değil mi şuan hatırlamıyorum o yüzden yönlendirme yapıcam : Google'a Miui Rom Download yazıp en üstteki siteye girip telefonunuzun markasını bulup oradan global son sürümü downloada basarak indirebilirsiniz .
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dosyayı indirdikten sonra telefonun güncelleyici uygulamasına girip sağ üstteki üç noktaya basıp karşımıza çıkan seçeneklerden ''güncelleme paketini seçin''e tıklıyoruz ve indirdiğimiz dosyayı hedef olarak gösteriyoruz gerisini telefonunuz hallediyor . (Lütfen bu işlemi yaparken telefonunuz şarjı en az %55'in üstünde olsun ayrıca ne olur ne olmaz dosyalarınızı yedek almayı unutmayınız .

Son düzenleme:

Elderado

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Elderado
Cihazım
Redmi note 7
Konular
1
Hocam dediğiniz gibi yaptım ama orada mevcut sürüm şuan telefonumdaki sürümle ile aynı.
Hocam link atacaktım ama yasak mı değil mi şuan hatırlamıyorum o yüzden yönlendirme yapıcam : Google'a Miui Rom Download yazıp en üstteki siteye girip telefonunuzun markasını bulup oradan global son sürümü downloada basarak indirebilirsiniz .

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dosyayı indirdikten sonra telefonun güncelleyici uygulamasına girip sağ üstteki üç noktaya basıp karşımıza çıkan seçeneklerden ''güncelleme paketini seçin''e tıklıyoruz ve indirdiğimiz dosyayı hedef olarak gösteriyoruz gerisini telefonunuz hallediyor . (Lütfen bu işlemi yaparken telefonunuz şarjı en az %55'in üstünde olsun ayrıca ne olur ne olmaz dosyalarınızı yedek almayı unutmayınız .

FurkanSaruman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi 5
Konular
11
Hocam dediğiniz gibi yaptım ama orada mevcut sürüm şuan telefonumdaki sürümle ile aynı.
Miui sürümünüzü 11.0.5.0 demiştiniz internette ki en güncel olan sürüm 11.0.1.0
Android versiyonunuzu söyler misiniz ?

Elderado

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Elderado
Cihazım
Redmi note 7
Konular
1
Miui sürümünüzü 11.0.5.0 demiştiniz internette ki en güncel olan sürüm 11.0.1.0
Android versiyonunuzu söyler misiniz ?
Şuan düzeldi hocam güncel versiyonu telefon üzerinden gördüm, galiba android 10 güncellemesi olarak gözüküyor

Üst Alt