Gcam Redmi note 7 gcam

Elderado

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Elderado
Cihazım
Redmi note 7
Konular
1
Redmi note 7 cihazıma MIUI 11.0.5. gcam 7.4 yüklerken paket ayrıştırma sorunu veriyor daha önce yükleyen var mı, güvenilir bir link var mı?

FurkanSaruman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi 5
Konular
11
Yanılmıyorsam miui 11.0.5.0 sürümünün android versiyonu 9.0 pie olarak geçiyor . Sizin yüklemek istediğiniz gcam versiyonu 7.4 ve gcam'in 7.0 ve üstü versiyonları kurmak için cihazınızın android versiyonu 10 olması gerekiyor . Android versiyonunuzun üstünde bir versiyona sahip uygulamayı kurmaya çalışırsanız bu hatayı verir . Çözüm için ya gcam'in 6.+ versiyonlarını kullanmanız gerekiyor yada telefonunuzu güncelleyip android 10 versiyonuna getirmeniz gerekiyor .

Elderado

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Elderado
Cihazım
Redmi note 7
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yanılmıyorsam miui 11.0.5.0 sürümünün android versiyonu 9.0 pie olarak geçiyor . Sizin yüklemek istediğiniz gcam versiyonu 7.4 ve gcam'in 7.0 ve üstü versiyonları kurmak için cihazınızın android versiyonu 10 olması gerekiyor . Android versiyonunuzun üstünde bir versiyona sahip uygulamayı kurmaya çalışırsanız bu hatayı verir . Çözüm için ya gcam'in 6.+ versiyonlarını kullanmanız gerekiyor yada telefonunuzu güncelleyip android 10 versiyonuna getirmeniz gerekiyor .

Teşekkür ederim. Bir şey daha sormak istiyorum güncellemeleri yüklerken güncelleme sırasını takip etmeden direkt en son güncellemeyi nasıl indirebilirim?

Glorious

Teknoloji Delisi, Supporter
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X4 Pro 5G
Konular
28
Teşekkür ederim. Bir şey daha sormak istiyorum güncellemeleri yüklerken güncelleme sırasını takip etmeden direkt en son güncellemeyi nasıl indirebilirim?
GCam konularında en son sürümü paylaşıyoruz hocam. Konuları takip et diyerek yeni mesajlarda bildirim alıp uygulamayı güncelleyebilirsiniz.

FurkanSaruman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi 5
Konular
11
Telefonunuzdaki romun hangi bölgeye ait olduğu yazabilir misiniz ? Rus,global,eu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telefonunuzdaki romun hangi bölgeye ait olduğu yazabilir misiniz ? Rus,global,eu
Aşağıdaki resimdeki gibi işaretli alandaki harflerden oluşan kodu söyleyebilirisiniz .
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
123
Redmi note 7 cihazıma MIUI 11.0.5. gcam 7.4 yüklerken paket ayrıştırma sorunu veriyor daha önce yükleyen var mı, güvenilir bir link var mı?
İsterseniz bunları bir deneyin hocam birinden birisi işinizi görecektir.

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Aşağıdaki siteden tüm GCam'lere ulaşabilirsiniz ancak uyarayım, hepsi cihazınıza uygun olmayabilir. Yukarıda FarukSaruman hocam doğru yazmış, 7.4 sürümü Android 10 istiyor en az.

tigr'in trCamera V7.1 sürümünü tavsiye ederim. Note 8 ile Note 7'nin kameraları aynı, işlemcileri de birbirine çok benziyor. Benim kullandığım en uyumlusu da buydu yeni sürümlerden.

FurkanSaruman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi 5
Konular
11
Aşağıdaki siteden tüm GCam'lere ulaşabilirsiniz ancak uyarayım, hepsi cihazınıza uygun olmayabilir. Yukarıda FarukSaruman hocam doğru yazmış, 7.4 sürümü Android 10 istiyor en az.

tigr'in trCamera V7.1 sürümünü tavsiye ederim. Note 8 ile Note 7'nin kameraları aynı, işlemcileri de birbirine çok benziyor. Benim kullandığım en uyumlusu da buydu yeni sürümlerden.
Hocam kullanıcı ismim FurkanSaruman ama siz bilirsiniz . giggle~~

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191

Elderado

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Elderado
Cihazım
Redmi note 7
Konular
1

Aşağıdaki resimdeki gibi işaretli alandaki harflerden oluşan kodu söyleyebilirisiniz .
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam global sürüm telefonum

İsterseniz bunları bir deneyin hocam birinden birisi işinizi görecektir.
Teşekkürler kullandığım sürüm 6.1 iyi iş görüyor

Üst Alt