Soru Redmi note 7 fotoğrafları bilgisayarda görüntülerken sorun

johnwickbabayaga

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Metehan
Cihazım
Note 7
Konular
8
Merhaba arkadaşlar. Çektiğim fotoğrafları bilgisayara atıp görüntülemek isterken ekran görüntüsünü paylaştığım hatayı veriyor. Bunu her fotoğrafta yapmasa da genel olarak bazı fotoğraflarda özellikle yapıyor. Başka telefon modelleri kullanan arkadaşların fotoğraflarını bilgisayara atıp denedim sorun yok ama bu telefonda nedense bu sorun var. Bu sorunu yapmadığı fotoğraflarda bile fotoğrafı değiştirip sonra yine bir önceki fotoğrafa dönünce bu sorunu veriyor.

Fotoğraf çekmek için Gcam uygulamasını kullanıyorum, ayrıca sd karta kaydettirmek için de gcam tool kullanıyorum. Bunların bir etkisi var mıdır bilmiyorum ama yine de paylaşmak istedim. Yardımlarınız için teşekkürler.

Ekli dosyalar

• note7.jpg
    note7.jpg
    37,8 KB · Görüntüleme: 30

johnwickbabayaga

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Metehan
Cihazım
Note 7
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Windows fotoğraf görüntüleyicisinden kaynaklı bir sorun cihazınızla ilgisi yok. Başka bir fotoğraf görüntüleyicisi kullanarak sorununuzu çözebilirsiniz.
Tavsiye: IrfanView
Win10 1903 kullanıyordum, onda bu sorunu yapıyordu ilk olarak. 1809'a geçiş yaptım sorun devam ediyor. Ben sorunun bilgisayarla alakalı olduğunu sanmıyorum aslında çünkü başka marka cihazlardan çekilen fotoğrafları açarken hiçbir sorun yok. Eski telefonum samsungtu mesela, onunla çektiğim fotoğrafları açıyorum hiçbir sıkıntı yok. Bi arkadaşta da samsung var, onun telefonundan bir kaç fotoğraf çekip bilgisayara attım onda da sorun yok. Dediğiniz uygulamayı deneyeceğim teşekkürler.

Oyla:
Üst Alt