Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonun ekranı bildiğin kızarıyor. Ekranın yan ve üst kenar kısımların içeri doğru 1-2 cm kadar kızarıyor ve gittikçe artıyor. Bu sorunu yaşayan başka birileri var mı? Telefonda zaten ghost screen var ama bu ghost screen değil. Ekrandaki renkten bağımsız olarak oluyor bu kızarma.
Geçmiş olsun ips ekran yanması sanırım yaşadığınız sorun benim cihazımdada oldu bu sol üst çentikten başladı çok yavaş bi şekilde büyüyor ve telefon ısındıkça bu turuncu leke artıyor zamanla rengi mora dönebiliyo malesef kalıcı bi sorun ekran değişimi gerekiyor.
Ben okuma modunda ve karanlık mod açıkken kullandım daha çok belli oluyor 11 ay oldu tam alalı yapacak bir şey yok. Ghost screen durumu. Tianma panelden kaynaklanıyor .Garantiye göndermeyi düşünüyorum. Genpayla tecrübesi olan arkadaşlar Bursa'ya mı göndereyim İstanbulda ki şubelerine mi sizce ?
Ben okuma modunda ve karanlık mod açıkken kullandım daha çok belli oluyor 11 ay oldu tam alalı yapacak bir şey yok. Ghost screen durumu. Tianma panelden kaynaklanıyor .Garantiye göndermeyi düşünüyorum. Genpayla tecrübesi olan arkadaşlar Bursa'ya mı göndereyim İstanbulda ki şubelerine mi sizce ?
Geçmiş olsun ips ekran yanması sanırım yaşadığınız sorun benim cihazımdada oldu bu sol üst çentikten başladı çok yavaş bi şekilde büyüyor ve telefon ısındıkça bu turuncu leke artıyor zamanla rengi mora dönebiliyo malesef kalıcı bi sorun ekran değişimi gerekiyor.
Aynen hocam okuma modunda alınca daha da fazla belli oluyor bu. Ama dediğim gibi ghost screen zaten var ama bu ghost screen değil. Beyaz renkli uygulamada duruncada, siyah renkli uygulama da da durunca hepsinde aynı şekilde ekranın kenarları kızarıyor.
Rn7 nin sonradan çıkan beyaz renkli olan modelinde panel tianma olsa da ghost screen olmuyor. Büyük ihtimal ile paneli düzenlediler o modelde. Bide boe panelde olmuyor diyorlardı. Garantiye göndersek büyük ihtimal güncellenmiş tianma yada boe takıp gönderiyorlar.
Benim telefonun garantisi var da neredeyse 15 ay kadar ama garantiye son ayında göndereceğim. Şimdi göndersek bir ay sürer gelmesi bir de ekranı yaparken başka bir yerimi bozacaklar bozmasalar kasayı çizecekler o da olmadı ekran tam yapışmayacak kasaya. Kısacası garantiye güvenmiyorum.
Garantiniz varsa tabiki gönderin ekranda kendi kendine beliren turuncu yanıklarada bakmayacaklarsa neye bakacaklar başka o zaman hiç garantili cihaz almaya gerek yok dimi.
merhabalar bu videoyu tam ekran modunda ve yüksek parlaklıkta telefonu sarja takarak hiç dokunmadan 2 saat bekledin bakın bir değişme olacakmı ( telefonu uçak moduna almayı unutmayın)
Benimde bursa GENPA da ekran değişimi yapıldı yine ghost screen oldu ustune ghost touch da oldu yani ekran panelini güncellemiyorlar.Bursada yasiyorum GENPA gayet guzel iş yapıyor ama arka kapağımı bir kapatamadılar.
Benimde bursa GENPA da ekran değişimi yapıldı yine ghost screen oldu ustune ghost touch da oldu yani ekran panelini güncellemiyorlar.Bursada yasiyorum GENPA gayet guzel iş yapıyor ama arka kapağımı bir kapatamadılar.