Yardım Redmi Note 7 Devamlı Yeniden Başlıyor

rapx

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ahmet
Cihazım
mi band 3
Konular
1
Merhaba arkadaşlar,,

Redmi note 7 devamlı yeniden başlıyor. 10 saniyede bir Redmi by Xiaomi ekranına geliyor.

Telefona daha önceden hiç birşey yapmadım. Bootloader vs. hiç bir şey açık değildi.

Garantiye mi göndermeliyim?

Erhankaan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
Mi 8
Konular
23
Herhangi bir yazilim yuklerkenmi oldu yoksa kendi kendime yapmaya basladi

Oyla:

GECELERRRR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Melih
Cihazım
Masüstü PC
Konular
7
Merhaba arkadaşlar,,

Redmi note 7 devamlı yeniden başlıyor. 10 saniyede bir Redmi by Xiaomi ekranına geliyor.

Telefona daha önceden hiç birşey yapmadım. Bootloader vs. hiç bir şey açık değildi.

Garantiye mi göndermeliyim?
Yazılımsal sıkıntı var. Telefona ROM atılamayacak durumdaysa eğer, garantiye göndermek lazım.

Oyla:

rapx

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ahmet
Cihazım
mi band 3
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Herhangi bir yazilim yuklerkenmi oldu yoksa kendi kendime yapmaya basladi

Hocam, yok boşta dururken oldu. Herhangi bir yükleme vs. yapmıyordum.

Yazılımsal sıkıntı var. Telefona ROM atılamayacak durumdaysa eğer, garantiye göndermek lazım.
Hocam rom daha önce atmadım. Biraz araştırdım rom atmayı, fakat telefon devamlı yeniden başladığı için atılamıyor sanırım.

Ses açma ve güç tuşlarına beraberce basarak telefonu açın. Gelen ekrandan wipe seçeneği ile telefonu sıfırlamayı bir deneyin. (Tüm verileriniz silinecektir.)

Bunu yapmayı denedim ama telefon 5 10 saniyeden fazla açık kalmıyor, tekrar yeniden başlıyor. O yüzden bu seçeneği de kullanamıyorum.

Telefonun şarjı bitti kapandı tamamen. Telefonu şarja taktım şarj olunca yine tekrar açılıp kapanmaya başladı.

Oyla:

GECELERRRR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Melih
Cihazım
Masüstü PC
Konular
7
Hocam, yok boşta dururken oldu. Herhangi bir yükleme vs. yapmıyordum.

Hocam rom daha önce atmadım. Biraz araştırdım rom atmayı, fakat telefon devamlı yeniden başladığı için atılamıyor sanırım.

Bunu yapmayı denedim ama telefon 5 10 saniyeden fazla açık kalmıyor, tekrar yeniden başlıyor. O yüzden bu seçeneği de kullanamıyorum.

Telefonun şarjı bitti kapandı tamamen. Telefonu şarja taktım şarj olunca yine tekrar açılıp kapanmaya başladı.
Garantisi bitmemişlse -Telpaysa garanti, sıkıntı- verin garantiye, gitsin.

Oyla:

rapx

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ahmet
Cihazım
mi band 3
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Garantisi bitmemişlse -Telpaysa garanti, sıkıntı- verin garantiye, gitsin.

Bugün garantiye vereceğim. Ben de Migrostan almıştım. Ritzy diye bir yer garanti vermiş ama google yorumları felaket. Umarım sıkıntı çıkarmadan bu kullanıcı hatası demeden yaparlar.

Zaten Türkiye'de ithalatçı garantili ürün alıyorsun bu teknik servislerin kötülüğünü göz önüne almak lazım.

Oyla:

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
Çoğu firma hakkında şikayet var. Evofone da berbattı yorumlara göre ama ben iki kez verdim, ikisinde de sorunsuz bir şekilde kabul edip tamir ederek geri verdiler. Sorununuza gelince batarya ile alakalı olabilir. Aynı sorunu mi 4'te yaşamıştım, batarya değişmişti garantiden.

Oyla:
Üst Alt