Yardım Redmi Note 7 cihazım MİUİ 11 sonra yaşanan sorunlar.

MoNsTeR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Monster
Cihazım
iPhone 11
Konular
9
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 11
Telefon Modeli
Redmi Note 7 4/64
Bootloader Kilidi
Açık
Selam, işden eve dönünce gördüm telefon aniden kapandı ve yükleme dolmaya başladı ve "Cihazınızı kapatmayın, aksi taktirde açamayacaksınız" yazısı ile karşılaştım. MİUİ 11 güncellendi. Daha sonrasında hiss ediyorum ki, telefonu az kullanmam ramen MİUİ 10 sürümünde telefon 1 güne 24% şarj saklıyordusa şimdi 6 saatde 11% düşüyor.
Yaşadığım sorunlar arkadaşlar aşağıya yazıyorum yardımcı olun lütfen bu sorunların çözümü varsa aşağıda yazın:
  1. Müzik uyğulamasını arka plandan silsem bile şarkı hala çalıyor. Durdurmak için gerek ki, müzik uyğulamasını açın, sonra duraklat butonuna tıklayayım.
  2. Telefon ekranı eskisi gibi değil ve kasmalar hiss ediyorum. YouTube MİUİ 10 3 saniye açılıyordusa şimdi 10 bazen 13 saniye arasında açılıyor. Bildiğiniz programlar çökmüş.
Buranı Oku: Nasıl telefona zarar vermeden (3 ay kullanıyorum) MİUİ 10 geri döne bilirim? Özel mesajlar, resimler hiç bir şey silinmeden yapmak olurmu?

Moderatör tarafında düzenlendi:

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Forum Kurallarımız Gereği ;

3.6. Konularda ve mesajlarınızda ideal dışı font boyutuna sahip karakterler kullanmak, tamamı kalın, italik, altı çizili mesajlar yazmak yasaktır.

Mesaj düzenlenmiştir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla:
Üst Alt