Yardım Redmi note 7 china beta rom

SpecialForces

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SpecialForce
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
J.G.K
Konular
9
Öncelikle hayırlı akşamlar herkese redmi note 7 china beta rom kullanıyorum fakat bildirim hiçbir şekilde gelmiyor ne Instagram ne WhatsApp hiç birinde mesaj geldiğinde bildirim gelmiyor uygulamaya girince bildirim geliyor bu sorun neyden kaynaklı acaba bildirim gelmemesinin sebebi nedir rom olarak güzel akıcı fakat bu sorun çok can sıkıyor yardımcı olursanız sevinirim

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Kingrider

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kingrider
Cihazım
Redmi Note 7 64
Meslek
Tekniker Adayı
Konular
16
İzlediğim bazı videolarda Google play hizmetlerinin görevlerinden birisi de bu bildirimleri almaya yarıyormuş. Çin sürümünde WeChat vs. Olduğu için google play hizmetleri yok diye biliyorum. O sebeple bildirim almıyor olabilirsiniz. Çin'e özel uygulamalarda bildirim geliyor diye biliyorum. Ona göre tasarlandığı için.

Oyla:

SpecialForces

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SpecialForce
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
J.G.K
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İzlediğim bazı videolarda Google play hizmetlerinin görevlerinden birisi de bu bildirimleri almaya yarıyormuş. Çin sürümünde WeChat vs. Olduğu için google play hizmetleri yok diye biliyorum. O sebeple bildirim almıyor olabilirsiniz. Çin'e özel uygulamalarda bildirim geliyor diye biliyorum. Ona göre tasarlandığı için.
Bildirim almak zor gibi birşey o zaman hocam anlaşılan

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt