Çözüldü Redmi Note 7 Bootloader Kilitli Kaldı Flashlama Yapamıyorum

Scarface57

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ensar
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Stabil 12
Telefon Modeli
Redmi Note 7
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar,
Redmi Note 7(lavender) telefonuma MiFlash ile temiz kurulum yapmak istemiştim. Telefonu aldığımda bootloader kilidi açık gelmişti. Dün MiFlash ile global MIUI 12 flashlarken "clean all and lock"u seçtim. Aklımda kendi miui hesabımla temizinden kendim bootloader kilidini açmayı düşünüyordum ama işler düşündüğüm gibi gitmedi. Eskiden EDL ile flashlama yapılıyordu ama bu yeni telefonlarda EDL moduna fastboot üzerinden girilemiyormuş mecbur arka kapağı açıp EDL moduna sokup 9008 portundan QFIL ile "prog_emmc_firehose_Sdm660_ddr.mdb" ile sistem attım olmadı, miFlash ile denedim olmadı. MiFlash ile yaparken "prog_emmc_firehose_Sdm660_ddr.elf" dosyasını atıyor images/power dosyasını yüklerken takılıyor. Internette izlediğim bütün videolarda success sonucunu alıyorlar ama ben takılıp kalıyorum. Global ve Europe sürümlerinin MIUI 12'si ile denedim olmadı. Android 9 olan sanırım MIUI 11 global ile denedim olmadı. Yardımcı olabilecek var mı acaba bana? QFIL ile başarılı dosya aktarımı yapsam bile açılırken kurtarma moduna girip "miui version can't be installed on this device" bu hatayı veriyor.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Cihazınız için yetkili müdahale şart hocam. Arka kapak açıksa eğer uzak bağlantı ile destek verebilirim. özel mesaj ile ulaşabilirsiniz..

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Qfil Farklı sürüm deneyin Bir iki sürümü Takılı kalıyor Yetkili hesap olmadan kurtarabilirsiniz yüzbinlerce insan sonuca ulaştı sizde ulaşırsınız Hocam Geçmiş olsun

Oyla:

Scarface57

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ensar
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazınız için yetkili müdahale şart hocam. Arka kapak açıksa eğer uzak bağlantı ile destek verebilirim. özel mesaj ile ulaşabilirsiniz..
Zor da olsa sorunumu çözebildim kısa zamanda yaşadığım tecrübeyi burada da paylaşmak istiyorum. Hocama teşekkür ediyorum uzaktan destek vermek istedi. Kendisi harika bir insan.
Qfil Farklı sürüm deneyin Bir iki sürümü Takılı kalıyor Yetkili hesap olmadan kurtarabilirsiniz yüzbinlerce insan sonuca ulaştı sizde ulaşırsınız Hocam Geçmiş olsun
Mesaj yazan herkese teşekkür ediyorum. Sağ olun.

Oyla:
Üst Alt