Yardım Redmi Note 7 bildirim ışığı sorunu

USSHADOW

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Umut
Cihazım
Redmi note 7
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI GLOBAL 10.3.6.0
Telefon Modeli
Redmi Note 7
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar herkese geçen haftalarda redmi Note 7 yeni olan elmas beyazı rengini Hepsiburadanin kendi satışı olduğu için internet üzerinden aldım Xiaomi Türkiye garantili. Sorunum ise şu bildirim ışığı neredeyse karanlık ortamda bile çok zor görülüyor çok dikkatli bakılırsa internetten baktığım da sabh bile net bir şekilde belli oluyor benim bunu düzeltme şansım varmı yoksa garantilik bir durummu şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim iyi forumlar :)

emrsaydin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir Aydın
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Daha önce aynı olayı Note 7 kullanan arkadaşımda da görmüştüm.Galiba cihazdan kaynaklı bir durum.Yani arıza olduğunu sanmıyorum.

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Malesef mi 9 dada biraz sorunlu. Telefona dik bir açıyla bakmayınca çok zor görülüyor ışık. Ama karşıdan bakınca oldukça parlak bir beyaz.

Oyla:

USSHADOW

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Umut
Cihazım
Redmi note 7
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Malesef mi 9 dada biraz sorunlu. Telefona dik bir açıyla bakmayınca çok zor görülüyor ışık. Ama karşıdan bakınca oldukça parlak bir beyaz.
Gerçekten çok soluk nasıl tarif etsem bilemiyorum sanki sim parçası ufacık sadece akşamları yatarken bakıyorum o zaman belli oluyor oda çok zorla yani sabah imkansız görmem zaten hiçte farketmedim

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Hocam bazı videoları inceledim de hepsi böyle anladığım kadarıyla videolardakiler de oldukça düşük bir parlaklıkta. Ben mi 9 dan şikeyet ediyordum ama bu daha da baygın yanıyor. Ayrıca o bildirim ışığının konumu gerçekten hayret uyandırıcı yani xiaomiden aşırı saçmalıklar bekliyorum tamam ama o bildirim ışığının konumunu görünce acaba daha ne kadar şaşırta bilir diye düşündüm.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

espiyano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi Note 10 G
Konular
28
Eski telefonum.Huawei de yukardaydi (bana gore olmasi gerekende oyle) Vede Suanki RN7 ye gore 2 kat buyuklukteydi.İstedigimiz rengi atayabiliyorduk oda ayri bi guzellik.Xiaomi de bu anlattiklarimin tam tersi.Adamlar neyden ksarim dye hesap etmisler herhalde :)

Oyla:
Üst Alt