Yardım Redmi note 7 beni çıldırtıyor!!

DemicaNN

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Demircan
Cihazım
Redmi note7
Konular
5
Arkadaşlar neredeyse 1 yıldır redmi note 7 kullanıyorum ve bu telefon son zamanlarda beni resmen çıldırtıyor! Sebebi ise Pubg mobile oynarken hangi ayar, şarj yüzdesi,sıcaklık durumu fark etmeden bir takımla karşılaşınca oyun kasıyor ve kafayı yiyor telefonu sifirlayamaz yada oyunu silemem cunku internetim yok bu durum klasik modda geçerli solo Duo squad fark etmeden ve çok isiniyor telefon kafayı yemek üzereyim önceden gfx tool kullanıyordum cihazda ısınma yapıyor diye sildim şimdi ona göre daha az ısınıyor fakat dediğim gibi adamlarla karşılaşınca kafayı yiyor lütfen bana yardım edin kafayı siyircam

Sancarexp

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Honor X9A
Meslek
Serbest çalışan
Konular
93
Oyundan kaynaklı problemde olabilir ,Cihazı Sıfiırlayıp Tekrar denemekte fayda var ,İnternet bulmaya bakın

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Pc niz varsa yedeklerinizi alın ve pubg apk sını yedekleyin android data obb tencent klasörü de pc ye atın telefonu sıfırlayın aldığınız yedekleri tekrar telefona aktarın

Oyla:

Jinzo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Öğrenci
Konular
20
Arkadaşlar neredeyse 1 yıldır redmi note 7 kullanıyorum ve bu telefon son zamanlarda beni resmen çıldırtıyor! Sebebi ise Pubg mobile oynarken hangi ayar, şarj yüzdesi,sıcaklık durumu fark etmeden bir takımla karşılaşınca oyun kasıyor ve kafayı yiyor telefonu sifirlayamaz yada oyunu silemem cunku internetim yok bu durum klasik modda geçerli solo Duo squad fark etmeden ve çok isiniyor telefon kafayı yemek üzereyim önceden gfx tool kullanıyordum cihazda ısınma yapıyor diye sildim şimdi ona göre daha az ısınıyor fakat dediğim gibi adamlarla karşılaşınca kafayı yiyor lütfen bana yardım edin kafayı siyircam
Telefonunuz rootluysa smartpack Kernel uygulaması indirerek Max cpu frekansını bir iki tık düşürerek aşırı performans kaybı olmadan sıcaklıkları bir nebze düşürebilirsiniz. Bu sayede de kasma olayları da bir nebze azalır. Şahsen ben frekansı 2 tık düşürerek ve gfx tool kullanarak 60fpsde oynuyorum. Tabiki araç geçerken felan anlık kasma oluyor ama o oyunla alakalı bir problem, herkeste oluyor. Tabiki bu dediğimi sıfır kurulum üstüne yaparsanız daha iyi performans alırsınız.

Oyla:

Devransahinx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Devransahinx
Cihazım
Redmi note 7
Konular
81