Yardım Redmi Note 7 Anti Rollback

rizelimert28

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mert
Cihazım
Mi4
Konular
11
Anti roll back konusunu okudum ve kafama cok takıldı ve cok canımı sıkmaya başladı rom değiştirmek elbet istiyorum cihazın rollback değeri 4 çıktı ve ne yapıcagımı şaşırdım ben şimdi hiç rom değiştiremicekmiyim betadan stable geçemicekmiyim lutfen yardımcı olun bunun bypass fln yokmu guzel cevaplarınızı beklıyorum

amidore

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yaşar
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Memur
Konular
1
Anti roll back konusunu okudum ve kafama cok takıldı ve cok canımı sıkmaya başladı rom değiştirmek elbet istiyorum cihazın rollback değeri 4 çıktı ve ne yapıcagımı şaşırdım ben şimdi hiç rom değiştiremicekmiyim betadan stable geçemicekmiyim lutfen yardımcı olun bunun bypass fln yokmu guzel cevaplarınızı beklıyorum

Benim telefonda anti=4 , BL açtıktan sonra istediğiniz romu yüklerseniz merak etmeyin.
Anti meselesini bende ilk başlarda merak edip sormuştum, deneyimli arkadaşlar cevap olarak bana; anti:4 ün android pie den oreo veya alt sürümlere geçersem sıkıntı olacağını söylediler.
Yani android 9 olan ve cihazınıza uygun olan her romu yükleyebilirsiniz.
Tabi BL açtıktan sonra. Şuan benim BL açık ve hemen her türlü romu deniyorum beğenmezsem tekrar istediğim roma dönüş yapıyorum.

Oyla:

methlayf

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metehan
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
15
Benim cihazımda Anti:4 çıktı. Forumda pie olan bütün romları gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Sadece downgrade yapmadığınız sürece sorun yok.

Oyla:

rizelimert28

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mert
Cihazım
Mi4
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladıgım kadarıyla oreo roma donmeye calısırsam cihaz brick olucak sagol gerçekten içime su serptiniz ani bi korkuyla açtıgım için isme dikkat edemedim ayriyetten kusura bakmayın

Oyla:

amidore

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yaşar
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Memur
Konular