- Adım
- Yılmazcan
- Cihazım
- Redmi note 7
- Konular
- 1
Redmi note 7 Android 10 size geldi mi veya ne zaman bilen varmı?
Telefonunuzun ayarlarından güncellemeyi kontrol edebilirsiniz. Varsa ben manuel de kurarım diyorsanız;Redmi note 7 Android 10 size geldi mi veya ne zaman bilen varmı?
Resmi olarak MIUI 12 dağıtılan cihazlar listesinde 2. fazda görülüyor fakat bu dağıtımın hangi dönem başlayacağı ile ilgili net tarih bulunmamakta. Sadece öngörüler doğrultusunda bu ayın sonunda olabileceği konuşuluyor. Beklemek istemezseniz Beta sürümleri tercih edebilir Android 10 ve MIUI 12 deneyimine bir an önce kavuşabilirsiniz.Redmi note 7 Android 10 size geldi mi veya ne zaman bilen varmı?
Beta sürümü cihazıma indirip, ayarlardan güncelleme paketi seçerek kullanabiliyor muyum? Eğer öyle bi seçenek varsa nerden indirebileceğime dair bie link var mı? Cihazımın bl kilidi açık değil,twrp olayına hakim değilim. Basit yükleme seçeneğini soruyorum yalnızcaResmi olarak MIUI 12 dağıtılan cihazlar listesinde 2. fazda görülüyor fakat bu dağıtımın hangi dönem başlayacağı ile ilgili net tarih bulunmamakta. Sadece öngörüler doğrultusunda bu ayın sonunda olabileceği konuşuluyor. Beklemek istemezseniz Beta sürümleri tercih edebilir Android 10 ve MIUI 12 deneyimine bir an önce kavuşabilirsiniz.