Yardım Redmi note 7 alıcağım yardım

SoGood36

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mükremin
Cihazım
İphone 5s
Konular
2
Evofone üzerine kayıtlı redmi note 7 satan bi arkadaş buldum telefonun faturası var diyo fazladan alıp satıyor toplu aldıgı için ucuza almış. evofone'dan da cok pahalıya satmıyor 30 tl felan fazla 1930 tl'ye felan note 7 64 gb imei sorgulasam kontrol etsem bi sorun çıkar mı ? kontrol edermisiniz acil

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2019-07-21 at 21.37.50.jpeg
    WhatsApp Image 2019-07-21 at 21.37.50.jpeg
    107,3 KB · Görüntüleme: 31
  • WhatsApp Image 2019-07-21 at 20.34.16.jpeg
    WhatsApp Image 2019-07-21 at 20.34.16.jpeg
    228,3 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:

tariktastan

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık Taştan
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
EndüstriMüh. Öğr.
Konular
10
Evofone üzerine kayıtlı redmi note 7 satan bi arkadaş buldum telefonun faturası var diyo fazladan alıp satıyor toplu aldıgı için ucuza almış. evofone'dan da cok pahalıya satmıyor 30 tl felan fazla 1930 tl'ye felan note 7 64 gb imei sorgulasam kontrol etsem bi sorun çıkar mı ? kontrol edermisiniz acil
Sorunuzun tam olarak ne olduğu açıkçası anlaşılamıyor hocam .
Fiyat olarak mı Yoksa IMEI konusunda mı aklınıza takılan şeyler var?

IMEI sorgulaması yaparak cihazın kayıt durumunu öğrenebilirsiniz.
Lakin size daha sağlıklı cevap verebilmek için sorunuzu daha 'Açık ve sade' bir dille anlatmanızı rica ederiz :)

Oyla:

SoGood36

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mükremin
Cihazım
İphone 5s
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorunuzun tam olarak ne olduğu açıkçası anlaşılamıyor hocam .
Fiyat olarak mı Yoksa IMEI konusunda mı aklınıza takılan şeyler var?

IMEI sorgulaması yaparak cihazın kayıt durumunu öğrenebilirsiniz.
Lakin size daha sağlıklı cevap verebilmek için sorunuzu daha 'Açık ve sade' bir dille anlatmanızı rica ederiz :)

demek istediğim imei kontrol etsem başka bi şüphe kalırmı sonuçta şahıstan alıyorum. telefonun imei atılmış telefon olma ihtimaline karşılık diye soruyorum
faturayı felan sorgulatabiliceğim bi yer varmı evofone mu arıyıp sorgiliyim tam emin olmak istiyorum cihazdan

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
demek istediğim imei kontrol etsem başka bi şüphe kalırmı sonuçta şahıstan alıyorum. telefonun imei atılmış telefon olma ihtimaline karşılık diye soruyorum
faturayı felan sorgulatabiliceğim bi yer varmı evofone mu arıyıp sorgiliyim tam emin olmak istiyorum cihazdan
Cihazı sorgulayın redmi note 7 yazıyorsa büyük ölçüde cihaz güvenlidir ancak her ihtimale karşı kutu arkasındaki numara ile *#06# menüsündeki imei leri aynı mı diye kıyaslayın

Oyla:

SoGood36

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mükremin
Cihazım
İphone 5s
Konular
2
Cihazı sorgulayın redmi note 7 yazıyorsa büyük ölçüde cihaz güvenlidir ancak her ihtimale karşı kutu arkasındaki numara ile *#06# menüsündeki imei leri aynı mı diye kıyaslayın
Tamamdır gerek kalırmı bilmem ama internetten'de imei sorgulatacağım. Teşekkürler

Oyla:

tariktastan

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık Taştan
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
EndüstriMüh. Öğr.
Konular
10
Kutusu açılmış cihazlarda her zaman ufakta olsa riskler mevcuttur. Bu riski göz önüne almak istemeyen kullanıcılar ise cihazı Resmi satış birimlerinden satın almaktadırlar.

StreX hocamızın belirttiği gibi bağlantısına tıklayarak cihazın IMEI numarasına sorgulatarak satın alacağınız cihaz ile bilgilerinin uyuşup uyuşmadığını ve de Kutu üzerinde bulunan IMEI numarası ile Cihazı açıp *#06# sorgulaması ile öğreneceğiniz IMEI numaralarının eşleşip eşleşmediğini kontrol edebilirsiniz.

Tüm bu işlemler sonucunda aksilik yok ise cihazın durumunuda kontrol ederek satın alım işlemini tamamlayabilirsiniz hocam.
Şimdiden hayırlı olsun :)

Oyla:

SoGood36

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mükremin
Cihazım
İphone 5s
Konular
2
Kutusu açılmış cihazlarda her zaman ufakta olsa riskler mevcuttur. Bu riski göz önüne almak istemeyen kullanıcılar ise cihazı Resmi satış birimlerinden satın almaktadırlar.

StreX hocamızın belirttiği gibi bağlantısına tıklayarak cihazın IMEI numarasına sorgulatarak satın alacağınız cihaz ile bilgilerinin uyuşup uyuşmadığını ve de Kutu üzerinde bulunan IMEI numarası ile Cihazı açıp *#06# sorgulaması ile öğreneceğiniz IMEI numaralarının eşleşip eşleşmediğini kontrol edebilirsiniz.

Tüm bu işlemler sonucunda aksilik yok ise cihazın durumunuda kontrol ederek satın alım işlemini tamamlayabilirsiniz hocam.
Şimdiden hayırlı olsun :)

teşekkür ederim nasipse yarın alıcağım saolun şimdiden

Oyla:
Üst Alt