Yardım Redmi Note 7 Alacağım Yardıma ihtiyacım var

Diablo007

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global
Telefon Modeli
Redmi Note 7
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Öncellikle arkadaşlar daha önce sar değerleri yüksek diye xiaomi kullanmadım ama şu son zamanlarda bu sorun bazı modellerde düşmüş gibi bir ürün almadan önce araştırmadan almıyorum o yüzden.. şimdi aklıma takılan bir kaç soru var yani ben telefonu aldığım zaman otomatik sistem güncellemesi yapmam için herhangi birşey mi yüklemem lazım ? Birde bazı kişiler sinyal sorunundan bahsetmiş veya imei yüzünden telefon şebekesi iptal olduğunu söylemiş , kulağına götürdüğünde ilk numarayı aramadan söz etmiş uygulama yüklemelerinde hata alan olmuş bu sorunlar hala devam ediyormu ? Global diye bir ibare var birde bu tam olarak noluyor, birde daha almadım almadan size danışıyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim gerçekten sorunsuz bir telefon istiyorum..link paylaşırsanız neye dikkat etmem lazım hangisi sorunsuz kullanırım?

satışlarda bu şekilde

Xiaomi Türkiye Garantili
2 YIL DELTA TEKNİK SERVİS GARANTİLİ
2 yıl genpa garantili
GLOBAL ROM-TR UYUMLU-2 YIL RESMİ İTHALATÇI FİRMA GARANTİLİ
Global versiyon

internetten satışlar bu şekilde ithalatçı garantilidende kaçmak istiyorum zamanında çok çektim bana sıfır telefon göndermek yerine kullanıcı hatası diyip sıyrılmışlardı işin içinden o yüzden pek ithalatçı garantili almak istemiyorum..

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Global ve çin iki farklı şey için geçerli bir ayrım
1.si rom yani yazılım
2.si cihazın neresi için üretilmiş olduğu
Global sürümler çin dışında da kullanılması mümkün olan sürümlerdir , çin sürümleri ise sadece çinde kullanılması üzere üretilmiş sürümlerdir. Çin cihazlara global rom yüklenip bl kilidi kapatılırsa hard brick oluyor bu sebeple pek tavsiye edilmiyor . Fakat bl kilidi açık şekilde global rom yüklenmiş çin sürümleri de mevcut ,bunlar da satıcıların oyunları. Aldığınız telefonda global rom bulunması global sürüm olduğu anlamına gelmiyor yani , cihaz elinize ulaştığında anlıyorsunuz zaten , çin sürümü ise kutu üzerinde çince global ise global yazar

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Forumda daha önce de söyledim GARANTİLİ redmi serisi yerine garantisiz serisini tercih ederim diye..
Garantili olsun veya olmasın hepsinde GLOBAL sürüm rom kuruludur.
Tabi ki tercih ve takdir sizin..
Linkteki sayfayı inceleyiniz..

Sohbet - Redmi note 7 kullanıcı yorumları

Oyla:

Diablo007

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Birde birşey daha soracağım bazı yorumlarda üretim tarihini sormuşlar satıcıda 2019 / 7. ay
yazmış buna dikkat etmem lazımmı acaba ?

Oyla:

abdulbakidrs

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulbaki
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Öğrenci
Konular
3
Birde birşey daha soracağım bazı yorumlarda üretim tarihini sormuşlar satıcıda 2019 / 7. ay
yazmış buna dikkat etmem lazımmı acaba ?
Yani sonuçta cihazın belli bir üretim tarihi var, hiçbir satıcı bunun aksi bir şey söyleyemez. Güvenilir ve popüler sitelerden alırsan sorun olmaz. Üretim tarihi değiştirilemez bir şey sonuçta handshake~~

Oyla:

cerhan82

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
Mİ 6
Meslek
Biyolog-Kalite Md.
Konular
3
Öncellikle arkadaşlar daha önce sar değerleri yüksek diye xiaomi kullanmadım ama şu son zamanlarda bu sorun bazı modellerde düşmüş gibi bir ürün almadan önce araştırmadan almıyorum o yüzden.. şimdi aklıma takılan bir kaç soru var yani ben telefonu aldığım zaman otomatik sistem güncellemesi yapmam için herhangi birşey mi yüklemem lazım ? Birde bazı kişiler sinyal sorunundan bahsetmiş veya imei yüzünden telefon şebekesi iptal olduğunu söylemiş , kulağına götürdüğünde ilk numarayı aramadan söz etmiş uygulama yüklemelerinde hata alan olmuş bu sorunlar hala devam ediyormu ? Global diye bir ibare var birde bu tam olarak noluyor, birde daha almadım almadan size danışıyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim gerçekten sorunsuz bir telefon istiyorum..link paylaşırsanız neye dikkat etmem lazım hangisi sorunsuz kullanırım?

satışlarda bu şekilde

Xiaomi Türkiye Garantili
2 YIL DELTA TEKNİK SERVİS GARANTİLİ
2 yıl genpa garantili
GLOBAL ROM-TR UYUMLU-2 YIL RESMİ İTHALATÇI FİRMA GARANTİLİ
Global versiyon

internetten satışlar bu şekilde ithalatçı garantilidende kaçmak istiyorum zamanında çok çektim bana sıfır telefon göndermek yerine kullanıcı hatası diyip sıyrılmışlardı işin içinden o yüzden pek ithalatçı garantili almak istemiyorum..

Hem Mi 6 hem Note 7 sahibiyim hem de çevresinde bolca Xiaomi kullanan biri olarak bu söylediğiniz hatalarla karşılaşmadım.
Herkes her şeyi söyleyebilir, acemilikten, cahillikten de söyleyebilir, root işlemini beceremez, vs vs işleri beceremez ve telefonun imei no gitti diyebilir.

Samsung S2 Plus, Samsung S5 Mini, Samsung J7 ve Samsung S5 Duos kullanan biri olarak iyi ki Xiaomi'ye geçmişim.
Çok şükür Samsung'un hantallığından, çökmesinden vs kurtuldum.
Artık herkese Xiaomi öneriyorum, size de tavsiye ederim.

Telefondan anlamayanlar, root işlerini bilmeyenler için kutu üründe global versiyon yazması daha iyi olur.
Garanti pek farketmiyor, genelde hepsi kullanıcı hatasına çekmek istiyor.

Oyla:

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Redmi serisinden her model herkese uymaz. Mi serisi gibi hepsi her işi görür de değildir.
Redmi note 4, redmi note 5 pro ve ai, redmi 7, kalitesini ispatlamış ürünler olup. İşini bilen için Mi serisi gibi uzun ömürlü olarak kullanılabilir. Bu üstte saydıklarım gönül rahatlığıyla alınabilir.
Mesela redmi 5 plus ise çok fazla tercih edilesi bir model değildir.

Oyla:
Üst Alt