- Adım
- Murat
- Cihazım
- Redmi Note 7
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Global
- Telefon Modeli
- Redmi Note 7
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
Öncellikle arkadaşlar daha önce sar değerleri yüksek diye xiaomi kullanmadım ama şu son zamanlarda bu sorun bazı modellerde düşmüş gibi bir ürün almadan önce araştırmadan almıyorum o yüzden.. şimdi aklıma takılan bir kaç soru var yani ben telefonu aldığım zaman otomatik sistem güncellemesi yapmam için herhangi birşey mi yüklemem lazım ? Birde bazı kişiler sinyal sorunundan bahsetmiş veya imei yüzünden telefon şebekesi iptal olduğunu söylemiş , kulağına götürdüğünde ilk numarayı aramadan söz etmiş uygulama yüklemelerinde hata alan olmuş bu sorunlar hala devam ediyormu ? Global diye bir ibare var birde bu tam olarak noluyor, birde daha almadım almadan size danışıyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim gerçekten sorunsuz bir telefon istiyorum..link paylaşırsanız neye dikkat etmem lazım hangisi sorunsuz kullanırım?
satışlarda bu şekilde
Xiaomi Türkiye Garantili
2 YIL DELTA TEKNİK SERVİS GARANTİLİ
2 yıl genpa garantili
GLOBAL ROM-TR UYUMLU-2 YIL RESMİ İTHALATÇI FİRMA GARANTİLİ
Global versiyon
internetten satışlar bu şekilde ithalatçı garantilidende kaçmak istiyorum zamanında çok çektim bana sıfır telefon göndermek yerine kullanıcı hatası diyip sıyrılmışlardı işin içinden o yüzden pek ithalatçı garantili almak istemiyorum..
satışlarda bu şekilde
Xiaomi Türkiye Garantili
2 YIL DELTA TEKNİK SERVİS GARANTİLİ
2 yıl genpa garantili
GLOBAL ROM-TR UYUMLU-2 YIL RESMİ İTHALATÇI FİRMA GARANTİLİ
Global versiyon
internetten satışlar bu şekilde ithalatçı garantilidende kaçmak istiyorum zamanında çok çektim bana sıfır telefon göndermek yerine kullanıcı hatası diyip sıyrılmışlardı işin içinden o yüzden pek ithalatçı garantili almak istemiyorum..