Yardım Redmi Note 7 Ahize sorunu

EyuphanBey

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüphan
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Öğrenci
Konular
21
Arkadaşlar telefon görüşmeleri yaparken ses fullde olmasına rağmen ahizeden ses çok kısık geliyor hele kalabalık ortamlarda duyulmuyor bile... Yardımlarınızı bekliyorum

mzo69

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mzo
Cihazım
mi 9T
Konular
7
Ahize kirlenmiş. Bununla ilgili çok konu açıldı.

Oyla:

mzo69

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mzo
Cihazım
mi 9T
Konular
7
Kulaklığın üzerinde koruma amaçlı ızgara garip bir malzeme, 3 sene kullandım hiç birşey olmadı. Bir anda tıkandı. Nemli ortamda toz yapışı veriyor. Cebe koyunca kumaşın tozundan galiba. Konuları okuyup bir denyin fırça ve sakızla temizliyorlar.

Oyla:

EyuphanBey

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüphan
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Öğrenci
Konular
21
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kulaklığın üzerinde koruma amaçlı ızgara garip bir malzeme, 3 sene kullandım hiç birşey olmadı. Bir anda tıkandı. Nemli ortamda toz yapışı veriyor. Cebe koyunca kumaşın tozundan galiba. Konuları okuyup bir denyin fırça ve sakızla temizliyorlar.
Hocam şimdi tekrar denedim Bip gibi uygulamalardan arayınca ses az normal aramalarda sorun yok

Oyla:

AfterLife

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
6
Arkadaşlar telefon görüşmeleri yaparken ses fullde olmasına rağmen ahizeden ses çok kısık geliyor hele kalabalık ortamlarda duyulmuyor bile... Yardımlarınızı bekliyorum
Ahizeyi ızgaranın sağ tarafına koymuşlar. Bende sol traftan ortadn ses gelmiyor diye paniklemistim. Kulagimi igaranin sağ tarafina dayayinca net ses alabiliyorum. Yani bir sorun değilmiş. Umarım sizin durumda böyledir bozukluk yoktur

Oyla:

EyuphanBey

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüphan
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Öğrenci
Konular
21
Ahizeyi ızgaranın sağ tarafına koymuşlar. Bende sol traftan ortadn ses gelmiyor diye paniklemistim. Kulagimi igaranin sağ tarafina dayayinca net ses alabiliyorum. Yani bir sorun değilmiş. Umarım sizin durumda böyledir bozukluk yoktur
Teşekkür ederim hocam deneyeceğim.

Oyla:

EyuphanBey

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüphan
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Öğrenci
Konular
21
Eski çöp J5 cihazımda bile sıkıntı yoktu Normal aramalarda ise Telefonun sesi arttırıldı gibi bir yazı çıkıyor.

Oyla:
Üst Alt