Recovery - Redmi Note 7 - Twrp 3.3.1-1031 Tek Tuş Yükleme Aracı öncelikle twrp kurmayı deneyin.eğer olmassa fastbootdan mi flash ile romu flaşlayın.yada direk fastbootdan romu flashlayın.Evet giriyor
Sadece fasbott modu aciliyor telefonda bilgisayar görmüyor amaRecovery - Redmi Note 7 - Twrp 3.3.1-1031 Tek Tuş Yükleme Aracı öncelikle twrp kurmayı deneyin.eğer olmassa fastbootdan mi flash ile romu flaşlayın.yada direk fastbootdan romu flashlayın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
recovery ve fastboot dosyaları burada.yada eu romda kurabilirsiniz.MIUI 11 - Redmi Note 7 Global Kararlı MIUI 11 V11.0.4.0 PFGMIXM İndirme Bağlantıları
Redmi Note 7 MIUI 11 Global Kararlı V11.0.4.0 PFGMIXM Güncelleme yöntemleri 1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz ve ya ota dosyasını güncelleyici menüsünden göstererek yükleyebilirsiniz 2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı...forum.miuiturkiye.net
Sırasıyla ilk önce bunu yüklicem galiba doğrumuÇözüldü - Telefon Fastboot Mode'da iken Pc görmüyor
Stock rom yükleyeceğim rom dosyası ve mi flash toolu indirdim fastboot moda alıyorum pc ye takıyorum pc görmüyor ve 20 saniye sonra rebootluyor yardım eder misinizforum.miuiturkiye.net
burda kurulacak birşey yok hocam.mi flash telefonu görmüyor dediniz.orda görmesi için yapmanız gerekenler var,sürücü güncelleştirmek gibi.Sırasıyla ilk önce bunu yüklicem galiba doğrumu