Yardım Redmi Note 6 Pro Yetkili Hesap ile Custom Rom Atma

Optistable

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Note 6 pro
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12
Telefon Modeli
Redmi note 6 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar merhaba asıl telefonum kırıldığından bir arkadaştan redmi note 6 pro aldım. Fakat Android 9 yüklü güncel rom atmak istiyorum fakat bootloader kilidi kapalı ve bu telefona takabileceğim sim kartım yok.

Bir telefoncu yetkili hesap ile halledilir vs dedi.

Yetkili hesap ile bootloader anında açılır mı? Veya direk custom rom atabilir mi? Bootloader açıldıktan sonra custom rom ben de atabilirim gerçi...

Yardımcı olur musunuz 😐

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Merhaba,

Öncelikle, telefonunuza yükleme yapmadan önce mutlaka yedekleme yapmanızı öneririm. Ayrıca, telefonunuzun bootloader kilidinin açılması ve custom rom yüklenmesi her zaman dolayısıyla risklidir. Bu nedenle, bu işlemleri yapmadan önce riske karşı hazırlıklı olmanız gerekir.

Telefonunuzda sim kart yoksa ve bootloader kilidi kapalıysa, yetkili bir servis merkezinde bu işlemi yapmanız gerekebilir. Yetkili bir hesap kullanarak bootloader kilidini açmak mümkündür, ancak işlemi sadece yetkili bir servis sağlayıcı gerçekleştirebilir. Bootloader açıldıktan sonra, custom rom yüklemesi yapabilirsiniz.

Bu işlemi yapılacak telefonun garanti durumunu göz önünde bulundurmanız önemlidir. Telefonunuza yükleme yapmadan önce garanti durumunu kontrol etmeniz önerilir. Ayrıca, bu işlem sonrasında garanti kapsamı dışında kalabilirsiniz.

Umarım yardımcı olabilmişimdir. Herhangi bir sorunuz varsa, yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

Oyla:

Optistable

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Note 6 pro
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yıllardır custom rom işlemlerini yapıyorum ve bu konuya hakimim uyarılıaınız için teşekkürler. İlk kez xiaomi model telefon kullandığımdan ve sim kart olmadığından sorun.

Yetkili servis mi bilmiyorum fakat teknik bilgisi yüksek biri klasik telefonculardan değil gibi geldi.

Sanırım başka yolu yok benim durumda yani herhangi bir tool vs?

Oyla:
Üst Alt