Çözüldü Redmi Note 6 Pro tuhaf parlama sorunu.

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui Global Kararlı 10.3.6.0
Telefon Modeli
Redmi Note 6 Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar telefondan müzik dinlediğimde ekran tonu açılıyor geri düzeliyor. Xiaominin müzik uygulamasında sorun yok spotifyda falan da böyle. Film izlediğimde de oluyordu. Bu sadece bende mi var yoksa özellik falan mı anlayamadım. Oto parlaklık falan kapalı. Oto kontrast diye bir ayar buldum alakası var mı anlamadım ama zaten kapanmıyor. Video burda bakabilirsiniz.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Ekran ayarını oto kontrast yerine standart yapın kullanın ilk başta gözleriniz alıştığı için önceki haline standart ayarı tuaf gelicektir amoled ekranlardaki gibi biraz sarı veya turuncu tonlamaları farkedersiniz ama 1 gün hiç değiştirmeden bu şekilde kullanın gözleriniz alışıcaktır.

Oyla:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran ayarını oto kontrast yerine standart yapın kullanın ilk başta gözleriniz alıştığı için önceki haline standart ayarı tuaf gelicektir amoled ekranlardaki gibi biraz sarı veya turuncu tonlamaları farkedersiniz ama 1 gün hiç değiştirmeden bu şekilde kullanın gözleriniz alışıcaktır.
Sıkıntı yok hocam zaten okuma modu en sonda kullaniyordum telefonu alışmıştım zaten :) Yabancılık çekmiyorum :) Teşekkürler

Oyla:
Üst Alt