Soru Redmi Note 6 Pro Rom Önerisi

emirhansalun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Note 6 Pro
Konular
4
Merhaba, 3/32 cihazım için kararlı bir rom önerisinde bulunur musunuz? AOSP veya MIUI farketmez. Önceliğim pilin uzun süre gitmesi ve performans. Şu anda ArvanaSoft 11.0.3.4 kullanıyorum. Biraz hantallık var gibi bazı konularda ve çok ekstrası var ısınamadım. Teşekkürler.

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Merhaba, 3/32 cihazım için kararlı bir rom önerisinde bulunur musunuz? AOSP veya MIUI farketmez. Önceliğim pilin uzun süre gitmesi ve performans. Teşekkürler. Şu anda ArvanaSoft 11.0.3.4 kullanıyorum. Biraz hantallık var gibi bazı konularda ve çok ekstrası var ısınamadım.
Umarım destek veriyordur.En büyük önerim AOSP bir rom olan CrDroid.

emirhansalun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Note 6 Pro
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Umarım destek veriyordur.En büyük önerim AOSP bir rom olan CrDroid.
Desteği kesmiş sanırsam ama bir sorun teşkil eder mi benim için?

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Desteği kesmiş sanırsam ama bir sorun teşkil eder mi benim için?

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha fazla güncelleme gelmeyecek demek.Hiç bir sıkıntı yok,gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Buyrun:

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Miui 12 eu stabil + forumda paylaştigim mystic kerneli tavsiye ederim ben bu şekilde kullanıyorum miui rom kullanıyosan kernelsiz verim alamazsın bu cihazdan artık.
Aosp rom olarak pixel experience var forumda paylaştigim onu deneyebilirsiniz.

emirhansalun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Note 6 Pro
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Miui 12 eu stabil + forumda paylaştigim mystic kerneli tavsiye ederim ben bu şekilde kullanıyorum miui rom kullanıyosan kernelsiz verim alamazsın bu cihazdan artık.
Aosp rom olarak pixel experience var forumda paylaştigim onu deneyebilirsiniz.
Hocam kullandım onu da pil performansı olarak tatmin etmedi, 3,30 saat civarı ekran süresi alıyordum mobil veride.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buyrun:
Android 11 olduğu için tereddütte kaldım bunda ya, bug'ları fazla olur belki diye. Kullandıysanız görüşlerinizi aktarabilir misiniz?
edit: Android 10 linki mevcutmuş hocam şimdi farkettim teşekkür ederim bakacağım. Bir süre kullanmıştım aslında P.E. Fan edition'u ama neden değiştirdim hiçbir fikrim yok. :D

murodo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
redmi note 6 pr
Meslek
Yazılımcı
Konular
0
xiaomi.eu v.12.0.1.0 kararlı sürüm tavsiye ederim. yalnız temiz kurulum şart. ayrıca kurulum sonrasıyapay zekadan dolayı sistemin oturması 3 şarj döngüsü zaman alıyor. Bu rom ile gündelik 1.5 saat ekran süresi 1 saat bluetooth açık 45 dakika telefon görüşmesi ve 18 saat wifi açık durumdA 96 saatlik bir kullanım süresine ulaştım. Yoğun kullanımda bluetooth ve gps kapalı vaziyette min. 8 saat-8.5 saat ekran süresi veriyor. Cihaz çok akıcı ve hiçbir takılma yok. Miuinin bu cihazın stock romunda vermediği bir sürü özellik de cabası. Şayet daha ziyade wifi kullanıyorsanız modeme uzak bir mesafede ise genelde olduğunuz lokasyon stock romlarda olduğu bu romda da pil tüketmi iki katına çıkıyor... Hücresel bağlantıda bu sorun yok... rom genel anlamda çok stabil ve hemen hiç bug yok. Bu cihaz için en iyi rom bu bana göre mevcutlar içinde..

Üst Alt