Yardım Redmi Note 6 Pro Performans Sorunu

bercay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
Redmi Note 6Pro
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 11.0.3
Telefon Modeli
Redmi Note 6 Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Cihazımın performansı MIUI 11 Güncellemesinden sonra yavaş yavaş performans düşüklüğü yaşamaya başladı.

Örneğin oyun oynarken bi süre sonra küçük donmalar kasmalar yaşanıyor,uygulamalar geç açılıyor,video çekme tuşuna bastıktan 3 4 saniye sonra video çekmeye başlıyor vs. Tarzı performans düşüklüğü yaşadım.

İlk olarak 1 yıldır 0 formatla kullandığım için telefonun formata ihtiyacı olduğunu düşündüm ve formatladım ama formattan sonra yine benzer sorunlarla karşılaştım.

Şimdi sizden yardım isteyeceğim konu telefona yeni rom mu atayım MIUI 10'a mı döneyim(benzer sorunları yaşayan bir arkadaşımızın işine yaramamış) yoksa telefonu garantiye mi yollamalıyım?(Bunu yapmak istemiyorum bugünlerde telefonsuz kalmak zor olur hem de garantinin telefonu yenisiyle değiştirmeyecekleri sürece sorunu çözeceklerine inanmıyorum)

Biraz uzun oldu ama okuyan ve yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkürler.

messevim

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
m emin
Cihazım
Redmi Note 5 ai
Konular
13
Ben note 5 pro kullanıyorum. Pubg oyunundan örnek vereyim, son zamanlar da pubg da donmalar olmaya başlamıştı. Bende mirom ve performans kerneli yükledim. Şuanda pubg oyununu HD seçeneğinde ve sıfır donma ile oynayabiliyorum. Performans kerneli kullanırsanız sorununuzu çözebilirsiniz diye düşünüyorum.

Oyla:

Batflleck

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
13
bende de aynı sorun var ilk aldığımdan beri var o videoya geç başlama sorunu kamera da da aynı şey var üst üste bastığında iki kerede bir algılıyor artık. Çok dile getirdim ama sizde sorun var dendi hep. İlk defa biri bunu dile getirmiş en azından sevindim. En son güncellemeyi tekrar kurdum bir nebze düzeldi size de öneririm .Cihazım garantili rom falan atmaya korkuyorum eğer bu rom işlemlerine girip başarırsanız ve güzel olduğunu görürseniz lütfen bildirin bende yapayım :)

Oyla:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Rom - Redmi Note 6 Pro – Global Kararlı Rom V11.0.3.0 PEKMIXM Bu mesajdaki gibi sıfırdan kurulum yapın hocam. Ben şuan 11.0.3.0 sürümündeyim herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Pubg mobile oynuyorum HD grafikte takılma falan yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cihazımın performansı MIUI 11 Güncellemesinden sonra yavaş yavaş performans düşüklüğü yaşamaya başladı.

Örneğin oyun oynarken bi süre sonra küçük donmalar kasmalar yaşanıyor,uygulamalar geç açılıyor,video çekme tuşuna bastıktan 3 4 saniye sonra video çekmeye başlıyor vs. Tarzı performans düşüklüğü yaşadım.

İlk olarak 1 yıldır 0 formatla kullandığım için telefonun formata ihtiyacı olduğunu düşündüm ve formatladım ama formattan sonra yine benzer sorunlarla karşılaştım.

Şimdi sizden yardım isteyeceğim konu telefona yeni rom mu atayım MIUI 10'a mı döneyim(benzer sorunları yaşayan bir arkadaşımızın işine yaramamış) yoksa telefonu garantiye mi yollamalıyım?(Bunu yapmak istemiyorum bugünlerde telefonsuz kalmak zor olur hem de garantinin telefonu yenisiyle değiştirmeyecekleri sürece sorunu çözeceklerine inanmıyorum)

Biraz uzun oldu ama okuyan ve yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkürler.
Kamerada evet geç başlıyor video çekmeye ama bunun yavaşlıkla alakası yok. MIUI 10 daydim 1 2 gün öncesine kadar onda da aynıydı diye hatırlıyorum. Eğer kasma donma sıkıntınız varsa bir önceki mesajımdaki linke giderek temiz kurulum yapabilirsiniz. Eğer MIUI 10 a dönmek isterseniz yine üstteki linke tıklayıp denilenleri yapın Güncelleme - Redmi Note 6 Pro Global Kararlı 10.3.6.0.PEKMIXM indirme bağlantıları rom olarak bunu flaşlayın. Tavsiyem çok bilginiz yoksa iyice araştırın öyle başlayın işe. Sorularınız varsa yardımcı olayım.

Son düzenleme:
Oyla:

bercay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
Redmi Note 6Pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben note 5 pro kullanıyorum. Pubg oyunundan örnek vereyim, son zamanlar da pubg da donmalar olmaya başlamıştı. Bende mirom ve performans kerneli yükledim. Şuanda pubg oyununu HD seçeneğinde ve sıfır donma ile oynayabiliyorum. Performans kerneli kullanırsanız sorununuzu çözebilirsiniz diye düşünüyorum.
Cihazım için en iyi kerneli nerden bulabilirim?

Oyla:

Ethernal42

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Note 5
Konular
4
Bende kullanıyorum note 5. Acaba hangi kerneli yüklediniz. Oreo sürümü var mı?

Oyla:

cangonulacar

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Can
Cihazım
Redmi 6
Konular
22
Hocam bende note 8 var en düşük ayarda donmalar oluyor bu nasıl iş ya 30 FPS mi oynuyorsunuz?

Oyla:

messevim

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
m emin
Cihazım
Redmi Note 5 ai
Konular
13
Hocam bende note 8 var en düşük ayarda donmalar oluyor bu nasıl iş ya 30 FPS mi oynuyorsunuz?

Yani 25 in altına düştüğünü görmedim hocam.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Bende kullanıyorum note 5. Acaba hangi kerneli yüklediniz. Oreo sürümü var mı?
Kullandığım kernel bu

DesertEagle-whyred-XV-NEWCAM-OVERCLOCK

Ama ben Android 9 kullanıyorum.

Oyla:

Alperenscs

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi note 6pro
Meslek
9 Eylül Hukuk Fak.
Konular
59
Hocam uzun zaman bu cihazı kullandım. Şimdi video başlama olayına gelirsek şahsen telefonu aldığım günden beri öyle. Performans olayına gelirsek miui 11.0.2 de bırakmak zorunda kaldım cihazı :( performans kaybı evet vardı. Donma olayı pubg de ara ara oluyordu. Oyun güncellemesinden dır demiştim alakası var mı bilmiyorum. Ben rom işlerinden de anlamam ama cihaz şu anda elimde olsa miui 10.3.6 ya geçerdim

Oyla:

cangonulacar

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Can
Cihazım
Redmi 6
Konular
22

Kullandığım kernel bu

DesertEagle-whyred-XV-NEWCAM-OVERCLOCK

Ama ben Android 9 kullanıyorum.
İyiymiş

Oyla:
Üst Alt