Yardım Redmi Note 6 Pro Performans Berbatlığı

Ercankhvc

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ercan
Cihazım
Redmi 6A
Konular
24
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Kararlı v10.3.6.0
Telefon Modeli
Redmi Note 6 Pro 4/64 GB
Bootloader Kilidi
Açık
Redmi Note 6 Pro 4/64 GB kullanıyorum. Bu telefondan ucuz olan telefonlar bile kat kat performans verirken bu telefon arayüzde ve oyunlarda aşırı donuyor/çöküyor. Garantimin gitmesini göze alarak MIUI 11den 10.3.6.0 Global Kararlı sürümüne downgrade ettim. Yine aynı. Garantim boşu boşuna çöpe gitti... Pubg Mobile'da ise GFX TOOL Adlı grafikleri olabilecek en düşük seviyeye getirme uygulamasından çözünürlük ve grafiği en düşüğe çektim. Yine çok donuyor, 10-15 FPSlerde geziyorum. Özellikle rakip ile karşılaştığımda telefon çıldırıyor dokunmatik sapıtıyor. Bir çözümü yok mudur? Bu telefon neden böyle bu kadar kötü? Yardımcı olur musunuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Downgrade sonrası format data yerine telefonu sıfırladım. Bunla alakası olabilir mi?

Son düzenleme:

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Redmi Note 6 Pro 4/64 GB kullanıyorum. Bu telefondan ucuz olan telefonlar bile kat kat performans verirken bu telefon arayüzde ve oyunlarda aşırı donuyor/çöküyor. Garantimin gitmesini göze alarak MIUI 11den 10.3.6.0 Global Kararlı sürümüne downgrade ettim. Yine aynı. Garantim boşu boşuna çöpe gitti... Pubg Mobile'da ise GFX TOOL Adlı grafikleri olabilecek en düşük seviyeye getirme uygulamasından çözünürlük ve grafiği en düşüğe çektim. Yine çok donuyor, 10-15 FPSlerde geziyorum. Özellikle rakip ile karşılaştığımda telefon çıldırıyor dokunmatik sapıtıyor. Bir çözümü yok mudur? Bu telefon neden böyle bu kadar kötü? Yardımcı olur musunuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Downgrade sonrası format data yerine telefonu sıfırladım. Bunla alakası olabilir mi?
Benim önerim Downgrade yaptıktan sonra format data yapmanız ve cihazınız F/P Cihazıdır.Ama bana sorarsanız Düşük fiyatlı en iyi cihazlardan biri ve Bl kilidini kapatırsanız cihaz garantiye tekrar girer Miui 11 deneyin ve format data yapın

Oyla:

Batflleck

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
13
aynı sorun bende de var sadece bende var ben sadece kötü kullanıyorum da oluyor sanıyordum. Bu ara çok kişide note 6 pro da berbat bir yavaşlama söz konusu kaç defa format attım hiç bir işe yaramadı ... taa en eski şu an çöp denen general mobile telefonum vardı bu kadar arayüzde oyunda kasmıyordu. Kafa topu 2 de bile aşırı kasıyor en eski sony cihazım bile akıcı şekilde oynatıyordu garantisi de var ne yapıcam bilmiyorum daha alalı 1 yıl olmadı

Oyla:

Ercankhvc

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ercan
Cihazım
Redmi 6A
Konular
24
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim önerim Downgrade yaptıktan sonra format data yapmanız ve cihazınız F/P Cihazıdır.Ama bana sorarsanız Düşük fiyatlı en iyi cihazlardan biri ve Bl kilidini kapatırsanız cihaz garantiye tekrar girer Miui 11 deneyin ve format data yapın
Root da attım root format data sonrası gider garantiye tekrar girer diye düşündüğüm için attım. Format data atarsam garantiye girme şansı var mı? Ve format data sonrası sorunum düzelir mi? Ve önceden MIUI 11 kullanıyordum performans yine çöptü. Tekrar MIUI 11 denemenin yararlı olacağını düşünmüyorum.

Oyla:

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Root da attım root format data sonrası gider garantiye tekrar girer diye düşündüğüm için attım. Format data atarsam garantiye girme şansı var mı? Ve format data sonrası sorunum düzelir mi? Ve önceden MIUI 11 kullanıyordum performans yine çöptü. Tekrar MIUI 11 denemenin yararlı olacağını düşünmüyorum.
Bl kilidini kapatırsanız garantiye tekrar girer

Oyla:

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Root da attım telefona diyorum hocam. Tekrar girmesi mümkün mü?
Ve diğer sorularımı da yanıtlarsanız sevinirim.
Evet Mümkün cihaza fastboot rom atıp bl kilidini kapatırsanız garantiye tekrar girer. Miui 10 deneyin daha performanslı bir romdur.

Oyla:

Ercankhvc

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ercan
Cihazım
Redmi 6A
Konular
24
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet Mümkün cihaza fastboot rom atıp bl kilidini kapatırsanız garantiye tekrar girer. Miui 10 deneyin daha performanslı bir romdur.
10.3.6.0dayım zaten hocam ama format data atmamıştım rom sonrası. Aynı romu (10.3.6.0) tekrar atıp format data yapsam düzelir mi sorunum?

Oyla:
Üst Alt