Yardım Redmi Note 6 Pro kamera hantallığı

Dgknyldrn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Doğukan
Cihazım
Redmi note 6 pr
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 12.0.1 global
Telefon Modeli
Redmi note 6 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Sevgili dostlar, note 6 pro Türkiye cihazımın kamera deklanşör hızı ve genel anlamda kamera uygulamasından hız anlamında memnun değilim. Kayıt tuşuna bastığım gibi kayda girmiyor, fotoğraf çekmiyor. Bazen önemli fotoğraflar çekmek gerekiyor ya kaydetmediyse çekmediyse korkusuyla çekemiyorum. Konu ile ilgili desteklerinizi bekliyorum. Cihazım bl kilidi vs hiçbir şeyi ile oynamadım. MIUI 12.0.1 global

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
  • 3.10. Konu başlıklarında kelimelerin ilk harflerinin büyük, diğer harflerin ise küçük harflerle yazılması zorunludur.

Konu düzenlenmiştir.

Son düzenleme:
Oyla:

hasankasabara

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi note 10
Meslek
İç Güvenlik
Konular
50
kullandığım bir cihazdı eskiden aynı sorun bende de vardı bl kilidi açıp eu rom yükleyin en akıcı rom cihaza göre pil filan uygulama arası geçiş vb.

Oyla:

Dgknyldrn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Doğukan
Cihazım
Redmi note 6 pr
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kullandığım bir cihazdı eskiden aynı sorun bende de vardı bl kilidi açıp eu rom yükleyin en akıcı rom cihaza göre pil filan uygulama arası geçiş vb.
Üstadım teşekkür ederim. Biraz korkuyorum bu rom işlerinden eksi bir yönü olur mu bana

Oyla:

hasankasabara

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi note 10
Meslek
İç Güvenlik
Konular
50
Üstadım teşekkür ederim. Biraz korkuyorum bu rom işlerinden eksi bir yönü olur mu b

Üstadım teşekkür ederim. Biraz korkuyorum bu rom işlerinden eksi bir yönü olur mu bana
hocam bl kilidi açılması 1 hafta sürüyor zaten cihaza kilit açıldıktan sonra forumda konusu var ordan twrp yükleyin twrp kurulduktan sonra tavsiyem twrp üzerinden orange fox recovery yükleyin eu romu indirin sitesinden cihazın kod adı tulip olarak geçer güncel dosyayı indirip kurulum yapın isterseniz root yükleyip de kullanabilirsiniz tavsiyem yükleyin rom kurtulduktan sonra akıcılığı anlayacaksınız

Oyla:
Üst Alt