Gfx ile akıcı 60 HD 50 hdr 45 civarı alıyorum. Size tertemiz kurulum önereceğim. Öncelikle kernel falan hiç bulaşmayın ghost screen sorunu yaşarsınız.
•Öncelikle tüm verilerinizi yedekleyin!!!!
•Bootloader kilidiniz açık olduğunu belirtmişsiniz orayı atladım.
•Bu konudaki MIUI 11.0.4.0 stabil sürümünü fastboot bağlantısından indiriyoruz. Zipten çıkartıp içine bakıyoruz eğer tek bir dosya varsa onu da zipten çıkar diyoruz. İçinde eğer images klasörü ve birkaç dosya varsa sıkıntı yok.
Redmi Note 6 Pro Global Kararlı v11.0.4.0 PEKMIXM Güncelleme Yöntemleri: 1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz. 2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip cihaz güncelleyici menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz. 3)...
forum.miuiturkiye.net
•
Xiaomi Flash Tool 20191030 – Xiaomi Tools Bu linkten mi flashı indiriyoruz zipten çıkarıp bekleyin.
•Şimdi cihaza bu konudan twrp kuruyoruz.
Twrp Recovery Yükleme 1. İşlemlere başlamadan önce bootloader kilidinin açık (bootloader unlock) olması gerekmektedir 2. Xiaomi USB driverları kurun 3. Ayarlar - ek ayarlar - geliştirici seçeneklerinden Usb hata hata ayıklamayı aktif edin. 4. USB kablo ile telefonunuzu bilgisayara bağlayın. 5...
forum.miuiturkiye.net
•Twrp açılınca temizleme bölümünden veriyi sil yes diyip siliyoruz. Sonra gelişmiş temizlikten tüm seçenekleri seçip siliyoruz. Sonra reboot menüsünden cihazı kapat diyip kapatıyoruz.
•Cihazı ses kısma ve güç tuşuna basılı tutarak fastboot modda açıyoruz.
• Mi flash tool programını açıyoruz sağ alt köşede bulunan CLEAN ALL seçeneğini seçtikten sonra romun bulunduğu klasörü seçiyoruz (İmages klasörü değil bir üst klasör seçilecek)
Cihazımızı usb kablosuyla PC ye bağlıyoruz refresh tuşuna basıyoruz cihazımız görünüyorsa her şey tamam demektir flash tuşuna basarak romun yüklenmesini bekliyoruz.
Cihaz açıldıktan sonra isterseniz aynı şekilde twrp kurup magisk flaşlayabilirsiniz.
Önemli not kurulumdan sonra Max 3 gün ısınma olabilir bu normaldir.
Gfx tool programı olarak bunu şiddetle tavsiye ederim.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bende hiçbir sorun olmadı yukarıda belirttiğim FPS değerlerini alıyorum. Ve pubgde ayar yukselttiginizde GPU ve CPU ya daha çok yük bineceği için ısınacaktır bu da normal. Telaş etmeyin.