Pixel de kaç saat ekran süresi aldınız? Abhix'i 3/32 cihazımda gayet akıcı bir şekilde kullanıyorum fakat pil olarak memnun değilim siz romu kurarken strix kerneli mi seçtiniz?3/32 modele sahibim. En verim aldığım rom Pixel Experience - Plus oldu forumda konusu bulunuyor. AbhiX ROG için de oldukça fazla olumlu kullanıcı yorumu var ancak kendi cihazımda istediğim akıcılığı sanıyorum ki RAM den dolayı tam yakalayamadım. Her iki ROM u da deneyerek kendinize uygun olanı seçebilirsiniz.
Pixel de en son 7 Saatten biraz daha fazla ekran süresi aldığımı hatırlıyorum. Şu an telefonu yeniden şarj ettim güncel bilgiyi testten sonra veririm size. Kullanımım sadece sosyal medya olduğundan (oyun vs. oynamıyorum) ne kadar yeterli bir bilgi olur sizin için bilemiyorum. Evet Strix Kernel i seçmiştim ROG u kurarken. İlerleyen günlerde yorumunuz için tekrar bir şans vereceğim.Pixel de kaç saat ekran süresi aldınız? Abhix'i 3/32 cihazımda gayet akıcı bir şekilde kullanıyorum fakat pil olarak memnun değilim siz romu kurarken strix kerneli mi seçtiniz?
M2007J1SC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam pixel exp. kurdum ama kamera çalışmıyor ne yapabilirimPixel de en son 7 Saatten biraz daha fazla ekran süresi aldığımı hatırlıyorum. Şu an telefonu yeniden şarj ettim güncel bilgiyi testten sonra veririm size. Kullanımım sadece sosyal medya olduğundan (oyun vs. oynamıyorum) ne kadar yeterli bir bilgi olur sizin için bilemiyorum. Evet Strix Kernel i seçmiştim ROG u kurarken. İlerleyen günlerde yorumunuz için tekrar bir şans vereceğim.
Kernel de kurduysanız OldCam - NewCam ayrımı oluyor. Buna dikkat ettiniz mi acaba? Hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım.hocam pixel exp. kurdum ama kamera çalışmıyor ne yapabilirim