Yardım Redmi note 6 pro güncelleme

Emre Kalyoncu

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emre Kalyonc
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Konular
4
Merhaba benim telefonum redmi note 6 pro miui 12 gelmedi baya bekledim aklıma şöyle bir şey geldi miui download sitesinden redmi 6 pro miui 12 güncellemesi indirsem manuel güncellesem bir sıkıntı olurmu daha 1.5 yıla yakın garantisi var garantiden çıkarmı ya da eski haline döndürebilirmiyim şimdiden teşekkürler

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Aynı cihaz değiller,yukleyemezsiniz.
BL kilit açık olmadığı sürece geri dönüş olmaz, açık olsa garantiden çıkar ,en iyisi garantisiz alıp arı misali romdan roma geçiş yapmak haha--

Emre Kalyoncu

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emre Kalyonc
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı cihaz değiller,yukleyemezsiniz.
BL kilit açık olmadığı sürece geri dönüş olmaz, açık olsa garantiden çıkar ,en iyisi garantisiz alıp arı misali romdan roma geçiş yapmak haha--

Mantıklı kaçak satılan çok xiaomi var ama garantide işe yarıyor yapacak birşey yok gelmesini bekleyeceğiz sizin tahmininiz var mı gelir mi note 6 proya çoğu yerde gelecek yazıyorda

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Mantıklı kaçak satılan çok xiaomi var ama garantide işe yarıyor yapacak birşey yok gelmesini bekleyeceğiz sizin tahmininiz var mı gelir mi note 6 proya çoğu yerde gelecek yazıyorda

Geldikten 3 gün sonra miui 11 e nasıl dönerim diye konu açacaksınız emin olun :)

Miui 11 deki pil ve performansı alamayacaksınız çünkü, bu yüzden gelince hemen geçmeyin,bekleyin derim...

Üst Alt