- Adım
- Memo
- Cihazım
- Poco f2 pro
- Konular
- 1
Merhaba, redmi note 6 pro (tulip) cihazımda daha önce mi.eu 11.0.6 vardı. Uzun süre bunu kullandım. Sonra telefonun ekranı kırıldı ve 6 ay kadar kullanmadım. Ekranı tamir ettirdim. Çünkü bu telefon overclock yapılabilen sd636 bir işlemciye sahip. Öncelikle telefonu stok son sürüme güncelleyerek başlayayım dedim. Miflash tool ile 12.0.1 sürümü yüklemek isterken yükleme işlemi yaridayken reboot dedi redmi logosu geldi sonra miflash tool status kısmında pause yazısı geldi. Telefon sürekli reboot etmeye başladı. Sonra twrp kurmak istedim fastboot moda aldım son sürüm twrp kurdum ama twrp açılmadı. Miflash tool ile 11.0.6 kurayım dedim yine olmadı. Sonra daha eski sürümleri denemek istedim. 10.3.2 sürümü yükledim. Telefon açıldı. Sonra twrpyi fatboot moddan yükledim açıldı. Twrpden yüklemek istediğim evolution X 7.6.2 yükleniyor ama sürekli reboot ediyor açılmıyor.böyle bir sorun neden kaynaklanıyor olabilir. Sorunun çözümü için ne yapmalıyım. Not: evolution X bir kere yüklendi açıldı. Nasıl açıldı anlayamadım. Temiz kurulum yapmak istediğim için son sürüm global 12.0.1 yüklemek istedim yine aynı hatayı aldım.