Yardım Redmi note 6 pro Boatloader kilidi açmak

beraat6709

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
beraat
Cihazım
note 6 pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 10.2 kararlı
Telefon Modeli
redmi note 6 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Redmi note 6 pro 4 gb ram telefon aldım sahibinden'den. Cihaz araştırmalarıma göre global yazmasına rağmen hindistan çıktı. Şuana kadar bi sorun görmedim. Bu bana bi sorun yaratır mı? Ve cihaz imei kayıtlı. Boatloader kilidini açarsam sıfırlanacak dediler. imei gider mi 2 günlük telefonun çöp olmasından korkuyorum. Boatloadersızda kullanmak istemiyorum yüz tanıma yok gcam yükleyemiyorum. lütfen yardımcı olun.

Mmseg

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Öğrenci
Konular
22
İmei gitmez

Oyla:

serhat.yldz

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
315
Hocam Bootloader basvurusu yaptiginizda sure verecek süre bittiğinde ve cihazı pcye bağladığınızda cihaza format atılmış olucak bu doğru, İmei gitmez, rom ve sıfırlama işlemelerinde. Cihazın modeline geldiğimizde hint model de band 20 yok sadece, tek sorun o, sebeke konusunda merkezi yerlerde sorun yaşamazsınız ama köy,kasaba,dağlık alanlar 4G sebekesini kullanamayabilirsiniz.

Oyla:

beraat6709

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
beraat
Cihazım
note 6 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam Bootloader basvurusu yaptiginizda sure verecek süre bittiğinde ve cihazı pcye bağladığınızda cihaza format atılmış olucak bu doğru, İmei gitmez, rom ve sıfırlama işlemelerinde. Cihazın modeline geldiğimizde hint model de band 20 yok sadece, tek sorun o, sebeke konusunda merkezi yerlerde sorun yaşamazsınız ama köy,kasaba,dağlık alanlar 4G sebekesini kullanamayabilirsiniz.
şuan köydeyim 4g den yararlanabiliyorum insallah büyük bi problem yaşamam. Bide şey soracam bölgeyi hindistan yaptım yüz tanıma için az önce bu şekilde kullanabileceğim başka özellikler var mı

Oyla:

serhat.yldz

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
315
şuan köydeyim 4g den yararlanabiliyorum insallah büyük bi problem yaşamam. Bide şey soracam bölgeyi hindistan yaptım yüz tanıma için az önce bu şekilde kullanabileceğim başka özellikler var mı
Yok, dilerseniz bootloader açıp Twrp yükleyin Custom Rom veya Gcam falan yüklersiniz.

Oyla:

yükselmetin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
yüksel
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
4
Telefonunu Gönül rahatlığıyla kullan sıkıntı çıkmaz. Bölgeni Hindistan yap yüz tanıma aktif oluyor.

Oyla:

beraat6709

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
beraat
Cihazım
note 6 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonunu Gönül rahatlığıyla kullan sıkıntı çıkmaz. Bölgeni Hindistan yap yüz tanıma aktif oluyor.
teşekkür ederim. Kamera beklentilerimi karşılamadı yalnızca gcam şart ama kilit açılması uzun sürüyor napmam lazım

Oyla:
Üst Alt