Yardım Redmi Note 5A Cihaz Açılmıyor, EDL Mod ile Rom Kuramıyorum

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
86
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui9
Telefon Modeli
Redmi 5A
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalari
Redmi Note 5A (ugglite) cihazda bootloader kilidi açık lakin üst sürüme güncelleyince şebeke gitmiş sadece eski sürümlerde şebeke sorunu olmuyormuş, ben de mi flash ile uğraşmayıp twrp ile rom atayım dedim, rom kurulumunun son adımında bir hata verdi umursamayıp cihazı yeniden başlat dediğimde hiç bir tepki vermedi cihaz, ne şarj olurken ışık yanıyor ne fastboota giriyor vs. EDL mod ile kurmayı deniyorum saatlerdir...

Yaptıklarım; bilgisayarda tüm driverler kurulu edl alınca port gözüküyor, edl ise şöyle alıyorum doğru mu bilmiyorum; batarya soketi sökükü, test point noktalarında cımbızı dokunturup ardından bir ucu telefona bağlı usb kablosunu bilgisayara bağlıyorum, bağlantı sesini duyunca cımbızı çekiyorum ve cihaz listede gözükyor; ancak iki mi flash programıyla da şöyle hatalar alıyorum.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Rom konumu bu şekilde:

Bu seferde böyle bir hata alıyorum:

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhabalari
Redmi 5A (ugglite) cihazda bootloader kilidi açık lakin üst sürüme güncelleyince şebeke gitmiş sadece eski sürümlerde şebeke sorunu olmuyormuş, ben de mi flash ile uğraşmayıp twrp ile rom atayım dedim, rom kurulumunun son adımında bir hata verdi umursamayıp cihazı yeniden başlat dediğimde hiç bir tepki vermedi cihaz, ne şarj olurken ışık yanıyor ne fastboota giriyor vs. EDL mod ile kurmayı deniyorum saatlerdir...

Yaptıklarım; bilgisayarda tüm driverler kurulu edl alınca port gözüküyor, edl ise şöyle alıyorum doğru mu bilmiyorum; batarya soketi sökükü, test point noktalarında cımbızı dokunturup ardından bir ucu telefona bağlı usb kablosunu bilgisayara bağlıyorum, bağlantı sesini duyunca cımbızı çekiyorum ve cihaz listede gözükyor; ancak iki mi flash programıyla da şöyle hatalar alıyorum.

Rom konumu bu şekilde:

Bu seferde böyle bir hata alıyorum:

cantara Zenex HiddeNKinG bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleme:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Öncelikle Sürücü imza zorlama yı devre dışı bırakıp Aygıt yöneticisinde tanınmamıiş driver varsa tanıtın. Sonra rom dosyasını klasör içinde klasör olmayacak şekilde C sürücüsüne atın. Ama edl den yazılım yüklemeye izin vereceğini sanmam. Yetki isteyebilir. Mi flash yerine Cmden rom kurmayı deneyin. Verdiği hataları anlaması daha kolay oluyor

Oyla:

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
86
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle Sürücü imza zorlama yı devre dışı bırakıp Aygıt yöneticisinde tanınmamıiş driver varsa tanıtın. Sonra rom dosyasını klasör içinde klasör olmayacak şekilde C sürücüsüne atın. Ama edl den yazılım yüklemeye izin vereceğini sanmam. Yetki isteyebilir. Mi flash yerine Cmden rom kurmayı deneyin. Verdiği hataları anlaması daha kolay oluyor
CMD'den rom kurma nasıl oluyor hocam, hiç denediğimi hatırlamıyorum, recovery flaşladığım olmuştur da öyle denemedim hiç. Sürücü imzalamayı devre dışı bırakacağım şimdi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şöyle bir sorun var ki cihaz açılmıyor yani fastboot moduna girmiyor sadece port gözüküyor.

Oyla:

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
86
Ne yapmamı istiyor burada?

N

Oyla:

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
86
Eng rom flaşlamadığım için mi sorun oluyor acaba? Var mıdır bunun eng romu?

Oyla:
Üst Alt