- Adım
- Umut
- Cihazım
- Mi9T 128GB
- Meslek
- E-Ticaret Yönetimi
- Konular
- 86
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Miui9
- Telefon Modeli
- Redmi 5A
- Bootloader Kilidi
- Açık
Merhabalari
Redmi Note 5A (ugglite) cihazda bootloader kilidi açık lakin üst sürüme güncelleyince şebeke gitmiş sadece eski sürümlerde şebeke sorunu olmuyormuş, ben de mi flash ile uğraşmayıp twrp ile rom atayım dedim, rom kurulumunun son adımında bir hata verdi umursamayıp cihazı yeniden başlat dediğimde hiç bir tepki vermedi cihaz, ne şarj olurken ışık yanıyor ne fastboota giriyor vs. EDL mod ile kurmayı deniyorum saatlerdir...
Yaptıklarım; bilgisayarda tüm driverler kurulu edl alınca port gözüküyor, edl ise şöyle alıyorum doğru mu bilmiyorum; batarya soketi sökükü, test point noktalarında cımbızı dokunturup ardından bir ucu telefona bağlı usb kablosunu bilgisayara bağlıyorum, bağlantı sesini duyunca cımbızı çekiyorum ve cihaz listede gözükyor; ancak iki mi flash programıyla da şöyle hatalar alıyorum.
Rom konumu bu şekilde:
Bu seferde böyle bir hata alıyorum:
cantara Zenex HiddeNKinG bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz?
Redmi Note 5A (ugglite) cihazda bootloader kilidi açık lakin üst sürüme güncelleyince şebeke gitmiş sadece eski sürümlerde şebeke sorunu olmuyormuş, ben de mi flash ile uğraşmayıp twrp ile rom atayım dedim, rom kurulumunun son adımında bir hata verdi umursamayıp cihazı yeniden başlat dediğimde hiç bir tepki vermedi cihaz, ne şarj olurken ışık yanıyor ne fastboota giriyor vs. EDL mod ile kurmayı deniyorum saatlerdir...
Yaptıklarım; bilgisayarda tüm driverler kurulu edl alınca port gözüküyor, edl ise şöyle alıyorum doğru mu bilmiyorum; batarya soketi sökükü, test point noktalarında cımbızı dokunturup ardından bir ucu telefona bağlı usb kablosunu bilgisayara bağlıyorum, bağlantı sesini duyunca cımbızı çekiyorum ve cihaz listede gözükyor; ancak iki mi flash programıyla da şöyle hatalar alıyorum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Rom konumu bu şekilde:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Merhabalari
Redmi 5A (ugglite) cihazda bootloader kilidi açık lakin üst sürüme güncelleyince şebeke gitmiş sadece eski sürümlerde şebeke sorunu olmuyormuş, ben de mi flash ile uğraşmayıp twrp ile rom atayım dedim, rom kurulumunun son adımında bir hata verdi umursamayıp cihazı yeniden başlat dediğimde hiç bir tepki vermedi cihaz, ne şarj olurken ışık yanıyor ne fastboota giriyor vs. EDL mod ile kurmayı deniyorum saatlerdir...
Rom konumu bu şekilde:
cantara Zenex HiddeNKinG bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz?
Son düzenleme: