Yardım Redmi Note 5A arama sırasında sustur’a geçiyor

Erol1998

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erol
Cihazım
Redmi Note5A
Konular
1
Arkadaslar herkese merhaba,Kolay gelsin.A101 aracılığıyla 4-5 gün önce Xiaomi Redmi Note 5A telefonunu aldım.Konusurken sensor anlık olarak açılıyor ve sustur ya da beklemeye al gibi şeyler aktif oluyor.Proximity sensor ayarı yaptım,fabrika ayarlarına yükledim,ekranı güzelce temizledim(ekranda jelatin,koruyucu falan yok) sorunum hala devam ediyor.Sorun donanımsal ise iade edeceğim ancak çözümü var diyorsanız beraber yapalım.Forumda nereye yazacağımı bilemedim yeniyim mazur görün :)

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Ayarlar/Telefon Hakkında/Çekirdek sürümü üzerine tıklayarak donanım testlerine girin ve yakınlık sensörü testlerini yapın hocam. Eğer bu ekranda iken değer değişmiyorsa sorununuz donanımsaldır.

Oyla:

Erol1998

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erol
Cihazım
Redmi Note5A
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayarlar/Telefon Hakkında/Çekirdek sürümü üzerine tıklayarak donanım testlerine girin ve yakınlık sensörü testlerini yapın hocam. Eğer bu ekranda iken değer değişmiyorsa sorununuz donanımsaldır.
Hocam yaptım dediğinizi değerler değişiyor.Sorun donanımsal değil sanırım ama nasıl çözeceğimi bilmiyorum

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Ayarlar/Sistem uygulamaları/Telefon/Gelen arama ayarları altında yer alan yakınlık sensörü seçeneğinin açık olduğunda emin olun hocam. Eğer bu ayar açıkken de aynı sorunu yaşarsanız temiz kurulumla yeniden rom yüklemenizi tavsiye edebilirim.

Oyla:

Erol1998

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erol
Cihazım
Redmi Note5A
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayarlar/Sistem uygulamaları/Telefon/Gelen arama ayarları altında yer alan yakınlık sensörü seçeneğinin açık olduğunda emin olun hocam. Eğer bu ayar açıkken de aynı sorunu yaşarsanız temiz kurulumla yeniden rom yüklemenizi tavsiye edebilirim.
Hocam rom yüklemesi falan çok fransızım öyle şeylere ben en iyisi iade edeyim :)

Oyla:
Üst Alt