Soru Redmi note 5

• Konbuyu başlatan Mmseg
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 2
  • Görüntüleme 361

Mmseg

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
China Miui 10.2.1.0 Stable
Telefon Modeli
Redmi Note 5
Bootloader Kilidi
Kapalı
Şuan cihazda İngilizce çin romu yüklü. Biraz sonra bootloader kilidini açacağım. Açtıktan sonra global rom yüklemeden direkt twrp flashlayabilirim değil mi? Twrp flashladıktan sonra da rootlayıp masik rom yüklemeyi düşünüyorum. Herhangi bir sorun çıkar mı? (Brick yapmıştım telefonu o yüzden çok dikkatli olmaya çalışıyorum:)

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
Bootloader kilidini açtıktan sonra evet global rom yüklemeden TWRP yükleyebilirsiniz. Ancak masik rom yükleme sırasında Wipe-Format Data yapmanız gerekebilir. Yedeklerinizi almayı unutmayın.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Mmseg

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Öğrenci
Konular
22
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bootloader kilidini açtıktan sonra evet global rom yüklemeden TWRP yükleyebilirsiniz. Ancak masik rom yükleme sırasında Wipe-Format Data yapmanız gerekebilir. Yedeklerinizi almayı unutmayın.

Teşekkürler. Rom yüklemeden önce telefonu komple silmiştim ben. Yedekler bilgisayarda hazır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca şuanda installing usb drivers diyo da fazla uzun sürdü sanki? Hep böyle uzun sürer mi?

Oyla:
Üst Alt