Rehber Redmi Note 5 unlcok+twrp+rom xda

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
pek yardım edecek birilerini bulamıyoruz malesef xda forumunda açılmış konu en detaylı konu ihtiyacı olan kullanabilir.

mi forumunda bir konu

BimmerLover

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
61
Benden bir tavsiye antirollback kalkana kadar custom rom kurmayın.

fahrikavrar2

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Fahri
Cihazım
Redmi 5
Konular
0
Benden bir tavsiye antirollback kalkana kadar custom rom kurmayın.

ARB'ı kaldıracaklarını sanmıyorum. Yapacak olsalar MIUI 10 Stable ile yaparlardı ve haberini sızardı diye düşünüyorum.
Bunun yerine belki şu yetkili hesap olayını daha güvenli şekilde erişilebilir vb bir hale getirebilirler.

Bir de ben şu an Note 5'te beta sürümdeyim. unlock işleriyle uğraşmamak adına telefon içindeki güncelleyiciden MIUI 9 Stable'ye dönüş yapsam internetten indirip brick olur mu cihazım acaba fikriniz var mı?

BimmerLover

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
61
ARB'ı kaldıracaklarını sanmıyorum. Yapacak olsalar MIUI 10 Stable ile yaparlardı ve haberini sızardı diye düşünüyorum.
Bunun yerine belki şu yetkili hesap olayını daha güvenli şekilde erişilebilir vb bir hale getirebilirler.

Bir de ben şu an Note 5'te beta sürümdeyim. unlock işleriyle uğraşmamak adına telefon içindeki güncelleyiciden MIUI 9 Stable'ye dönüş yapsam internetten indirip brick olur mu cihazım acaba fikriniz var mı?

Ben kaldıracaklarına inanıyorum bakalım görelim :) Onun dışında MIUI 9'a sorunsuz Update edebilirsiniz ben Denedim.

Üst Alt