Yardım Redmi note 5 tam ekran yapma

decter

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mert
Cihazım
redmi note 5
Konular
1
Arkadaşlar merhaba bende redmi note 5 var tam ekran modun da kullanıyorum ama youtube puhutv vb de video izlerken iki köşede sihah band çıkıyor ekranın tamamını kullanamıyorum.
Yakınlaştırdıgımda videoda kırpma yapıyor. Diğer telefonlarda full yaparken xiomi neden yapmıyor anlamıyorum.
Konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum.

55samsunspor.57

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
mi 5s plus
Konular
6
İki parmağını dışa doğru ekrana dokunun
Arkadaşlar merhaba bende redmi note 5 var tam ekran modun da kullanıyorum ama youtube puhutv vb de video izlerken iki köşede sihah band çıkıyor ekranın tamamını kullanamıyorum.
Yakınlaştırdıgımda videoda kırpma yapıyor. Diğer telefonlarda full yaparken xiomi neden yapmıyor anlamıyorum.
Konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum.

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

decter

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mert
Cihazım
redmi note 5
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İki parmağını dışa doğru ekrana dokunun

dediğiniz gibi yapıyorum ama kırpma yapıyor örneğin kanal işaretlerinin yarısını kesiyor.
diğer lg g2 telefon var aynı videoda tam ekran oluyor bu sorun neden kaynaklanıyor anlamadım ben.

Oyla:

55samsunspor.57

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
mi 5s plus
Konular
6
dediğiniz gibi yapıyorum ama kırpma yapıyor örneğin kanal işaretlerinin yarısını kesiyor.
diğer lg g2 telefon var aynı videoda tam ekran oluyor bu sorun neden kaynaklanıyor anlamadım ben.
Tam ekran modunda denemedim kusura bakmayın yardımcı olamicam

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
1231243 hocam cevabı vermiş zaten. Redmi Note 5 18:9 ekran formatını kullanıyor. Belirttiğiniz LG G2 eski tip 16:9 ekran kullanıyor. Arada oluşan boşluk siyah olarak görünür son derece normaldir. Uygulama yapımcılarının uygulamalarını, video yayınlayanların ise videolarını cihazınızın formatına uygun hale getirmesi gerekli.

Son düzenleme:
Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
1231243 hocam cevabı vermiş zaten. Redmi Note 5 16:9 ekran formatını kullanıyor. Belirttiğiniz LG G2 eski tip 18:9 ekran kullanıyor. Arada oluşan boşluk siyah olarak görünür son derece normaldir. Uygulama yapımcılarının uygulamalarını, video yayınlayanların ise videolarını cihazınızın formatına uygun hale getirmesi gerekli.
Hocam ufak bir karışıklık yapmışsınız oranları ters yazmışsınız :)

Oyla:
Üst Alt