Yardım Redmi Note 5 qcn

myvz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Stable 10.0.1
Telefon Modeli
Redmi Note 5
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba

Ben Redmi Note 5 in imei tamiri için qcn attıktan sonra (google da bulduğum sitedeki talimatlara göre) cihazda sorun oldu. hat, wifi gitti, cihaz takılma kasılma yaptı. Yedek aldığım qcn yi geri atmak, restore etmek istedim ama QPST Software Download programında port kısmı sürekli gel git yaptığından restore yapamadım. Ben de cihaza fastboot ile yeni rom attım. Ama cihaz google hesabına bağlı olduğundan( sanırım google hesabı 2 adımlı doğrulamada telefon tanımlı olduğundan)

"Oturum Açılmadı-Bu telefonu kullanmak için öncelikle bu telefon son olarak sıfırlandığında kullanılmakta olan bir telefon sahibine ait google hesabında oturum açmanız gerekir.
Bu henüz yapılmadığından telefonu tekrar ayarlamamız gerekiyor."

şeklinde uyarı veriyor ve sürekli yeniden ilk açıldığında yaptığı kurulumu yapıyor. Cihaz tam açılmadığı için de usb hata ayıklamayı açamıyorum ve yedek aldığım qcn dosyasını restore yapamıyorum. Gerçi açılsa yine görmeyedebilir QPST.

Değerli tecrübeli arkadaşlarım bana yardım edin, ne yapmam lazım? Telefon açılmadan qcn atmanın bir yolu yok mudur? Nasıl kurtarabiliriz, daha yeni almıştım telefonu:(

Üst Alt