Soru Redmi Note 5 Pro Kullanıcı Yorumları

thelyre

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
-
Cihazım
-
Konular
11
Selamlar, bildiğiniz üzere artan dolar kuru sonucunda telefonlar pahalandı. Note 5 pro kullanan arkadaşlara bir sorum var:

Şu anda Note 5 pro almak için geç bir zaman mı? yeni cihazların gelmesiyle birlikte daha da eskiyeceğini düşünüyor musunuz? 3-32gb'lık modeli 1400 liraya buldum zaten daha fazla para verme şansım yok. sizce bu fiyata günümüzde alınır mı?

lütfen sadece note 5 pro kullanıcıları yorum yaparsa sevinirim.

faysaLTaran

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Faysal
Cihazım
Mi Note 3
Konular
0
Selamlar, bildiğiniz üzere artan dolar kuru sonucunda telefonlar pahalandı. Note 5 pro kullanan arkadaşlara bir sorum var:

Şu anda Note 5 pro almak için geç bir zaman mı? yeni cihazların gelmesiyle birlikte daha da eskiyeceğini düşünüyor musunuz? 3-32gb'lık modeli 1400 liraya buldum zaten daha fazla para verme şansım yok. sizce bu fiyata günümüzde alınır mı?

Note 5 Pro'yu bilmiyorum ama Note 5 Global olarak düşünürsem onu şu an o fiyatın çok daha üzerinde Redmi 5 Plus 32GB satıyorlar çoğu yerde.
Ve Note 5 bildiğiniz üzere 5 Plustan iki misli yüksek performansa sahip.
Nereden buldunuz bilmiyorum ama üründe sıkıntı yoksa fiyat harika mm~~

Oyla:

kocali07

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
RedMi Note 5 AI
Meslek
Depo Sorumlusu
Konular
87

Ağustos ayı başında 1.300 TL almış olduğum yurtdışı Redmi Note 5 4/64 cihaz şuan 1.700 TL civarında. KVK garantilisi 2.000 TL altında da değil. Tam zamanında almışım gerçekten cihazı :)
Bence demiş olduğunuz cihaz fiyatı ideal, alınabilir.

Oyla:

sas_sas

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sururi
Cihazım
mi5
Konular
21
Ben birkaç gün önce 4/64gb Çin versiyonu (Yani b20 yok) pasaport kayıtlı (!) 1500 TL e aldım..

Oyla:

saspunasrap

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mim Fatih Fa
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
5
Note 5 kullanıyorum 3 aydır yaklaşık, bence f/p olarak çok sağlam bir telefon ve içerisindeki snapdragon 636 da yapay zeka destekli ve hızlı şarj destekli bir işlemci olduğu için bence kolay kolay eskimeyecek bir telefon. Bir de f1.9 diyafram ve 1.4 mikron mercekli arka kamerasını düşünürsek tadından yenmez. Ama tabi ki önümüzdeki dönemde nasıl telefonlar çıkar bilemeyiz. Ha bir de çoğu kullanıcı yorumunda note 5 ' in redmi 6X den kamera olarak çok daha iyi olduğu söyleniyor. İyi forumlar.

Oyla:

Veyis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veyis
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
CNC Makine
Konular
28
Arkadaşlar note 5 4/64 gb mı note 5 pro 6/64 gb mı almak mantıklı aralarında 700₺ fiyat farkı var

Oyla:
Üst Alt