Yardım Redmi note 5 pro kamera programı oneri

bygrim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
furkan
Cihazım
Note 5 PRO
Konular
3
Merhaba arkadaşlar xiomi redmi note 5 pro 6/64 modelini alarak aranıza katılmış bulunuyorum ilk xiomi telefonum olduğu için bir kaç öneri almak isterim sizlerden nelere dikkat etmem gerekir yada daha iyi bir deneyim için neler önerirsiniz öncelikle kendi kamerasından çok memnunum ancak 4k seçeneği yok bunun için kullanabilecegim kaliteli bir uygulama oneriniz varmı bu arada Google kamera yi bu cihazda root atmadan orjinalini bozmadan nasıl kullanabilirim telefon yurt içi kayıtlı kutudan tr global rom olarak çıktı miu 9 android 8

Kullanıcı Adım

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi6
Konular
1
Merhaba arkadaşlar xiomi redmi note 5 pro 6/64 modelini alarak aranıza katılmış bulunuyorum ilk xiomi telefonum olduğu için bir kaç öneri almak isterim sizlerden nelere dikkat etmem gerekir yada daha iyi bir deneyim için neler önerirsiniz öncelikle kendi kamerasından çok memnunum ancak 4k seçeneği yok bunun için kullanabilecegim kaliteli bir uygulama oneriniz varmı bu arada Google kamera yi bu cihazda root atmadan orjinalini bozmadan nasıl kullanabilirim telefon yurt içi kayıtlı kutudan tr global rom olarak çıktı miu 9 android 8

Hayırlıııı olsunnnn.
Google Camera rootsuz kullanılamıyor sanırım. Kullansanız bile ya eski sürümdür ya da tüm özelliklerini kullanamazsınız. onun için root şart diye biliyorum.
bu cihazda antirollback var. yani root ya da rom atar iken yanlış bir sürüm veya versiyon atmanız halinde cihaza güle güle dersiniz. onun için root, rom, twrp gibi işlere bulaşacak olursanız çoook iyi araştırmalısınız. ayrıca bu işlere bootloader kilidini açmadan (unlock) sakın girişmeyin, zaten cihaz izin vermez açmazsanız.

Oyla:

bygrim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
furkan
Cihazım
Note 5 PRO
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle teşekkür ederim yorumunuz için zaten çok fazla bu işlerden anlamıyorum o yüzden telefonu orijinal kullanma taraftarıyım sadece daha iyi bir deneyim için kullanabilecegim uygulama önerilerinizi merak ettim özellikle kamera ve 4k kayıt için

Oyla:

Kullanıcı Adım

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi6
Konular
1
Öncelikle teşekkür ederim yorumunuz için zaten çok fazla bu işlerden anlamıyorum o yüzden telefonu orijinal kullanma taraftarıyım sadece daha iyi bir deneyim için kullanabilecegim uygulama önerilerinizi merak ettim özellikle kamera ve 4k kayıt için

4K için reklamsız ve ücretsiz olsun der iseniz şunu bir deneyin:

Eylül-Ekim gibi MIUI 10 çıkacak haberiniz vardır. Yani telefonun Rom'u güncellenecek resmi olarak.

Uygulamalar da her ihtiyaca göre değişir ancak oyun isterseniz World of tanks blitz ve Guns of Boom'u tavsiye ederim.

Oyla:

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Miui 10 Güncellemesi ile kamerada iyileşmeler olacaktır. Bekleyip şimdilik cihazını tanımaya ve tadını çıkarmaya bakın. Kamerada iyileşmeler olduktan sonra zaten şuan ki halinden de memnun olduğunuzu düşünürsek daha da memnun kalacaksınız ve farklı bir kamera uygulamasına ihtiyaç duymayacaksınız :)
Cihazınız hayırlı olsun aramıza hoş geldiniz :)

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt