Soru Redmi Note 5 Kamera ve Diğer ?

ugri

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
uğur
Cihazım
zenfone 5
Konular
1
Merhaba,
Ben yakın zamanda bu telefonu almayı düşünüyorum. Neden bu model ? Kamera diyafram değeri 1.9 bu fiyatlara başka model yok böyle. Gerçekten 1.9'un kamera performansını veriyor mu ? Performansa takılmıyorum. Çünkü aşağı yukarı her telefon internet açıyor :) mi A2 var buna en yakın o da 1.75 diyafram bir sürü video izledim. Çok bi fark göremedim. Note 5'in pil avantajı var. Ayrıca klasik soru ; ithalatçı garantide sorun olmaz değil mi ? Teşekkürler.

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Bizzat önceden kullandığım cihaz olarak kamera performansını fiyatına göre çok üst düzey buluyorum. Şuan da Mi 8 kullanıyorum, iki cihazla fotoğraf çekimini detaylı incelemez iseniz farkı anlayamazsınız bile. Batarya performansı gündelik kullanımda +8 saati çok rahat aldırabiliyor. Garanti konusu sürpriz yumurta, kimse net bir şey söyleyemez. :)

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Telefonu almadan garanti konularını düşünüyorsan, bence garantisiz telefon al... Garantiye fazla para vererek karşılığını alamadığında, daha çok üzülüyor insan... Forumda örnekleri çok var maalesef.

Oyla:

ugri

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
uğur
Cihazım
zenfone 5
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bizzat önceden kullandığım cihaz olarak kamera performansını fiyatına göre çok üst düzey buluyorum. Şuan da Mi 8 kullanıyorum, iki cihazla fotoğraf çekimini detaylı incelemez iseniz farkı anlayamazsınız bile. Batarya performansı gündelik kullanımda +8 saati çok rahat aldırabiliyor. Garanti konusu sürpriz yumurta, kimse net bir şey söyleyemez. :)
teşekkür ederim bilgiler için :) güzel yorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telefonu almadan garanti konularını düşünüyorsan, bence garantisiz telefon al... Garantiye fazla para vererek karşılığını alamadığında, daha çok üzülüyor insan... Forumda örnekleri çok var maalesef.
kvk garantili olarak çok iyi fiyata satılıyor şu an. bakalım. yılbaşından sonrayı bulabilir. umarım fiyatlar çok artmaz.

Oyla:

fifi06

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Fuat
Cihazım
Redmi note 5 Gl
Konular
5
gece cekimlerinde fark var biraz, zaten bir lensin kalitesi oradan anlasiliyor. Fiyatına göre gayet guzel bazi yazilimsal sirunlar disinda. Zamanla cozulur umarim.

Oyla:

Dipalarm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ramazan
Cihazım
Resmi Note5
Konular
5
Kamera performansı hakkında insanlara vay be dedirten fotoğraflar cekebiliyorum, batarya komusunda 1 gunu rahatlikla cikarirsiniz performans sınırın bi iki tık üstünde sizi üzmez.Garanti konusu ise şans derim

Oyla:

AFq44

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
-
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
2
Telefonda lens var orası doğru ancak stock kamera uygulaması çok kullanışsız. Manuel modda sadece iso ve wb ayarlayabiliyorsun. Neden böyle yapmışlar anlamıyorum.

Oyla:

tharex61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
redmi note 5
Konular
2
selam diyafram değeri 1.9 ama gerçekte ısıgın vasat oldugu mekanlarda bu 1.9cokta gercekci gelmiyor bana. aslinda redmi note5in 1.9 diyafram degeri bana sadece manipulsayon geliyor mesela huawei ust modellerinde 2.2 diyafram degeri ile gece cekiminde bu 1.9 redmi note5 i katlayip cebine koyar. ama 2.2 nasil olurda redminin 1.9undan daha igi olabilir...demekki degerler gercegi yansıtmıyor yada olmasi gereken. sonucu vermiyor ve ayrica lens kalitesi ve yazilim...olay burda bitiyor arkadaslar. sadece 1.9 birseyi ifade etmiyor. ama üst modellerde cok sey ifade eder bu kesin. cunku leica veya carlzeiss lebn ile 1.9 diyafram degeri iste gercek sonuc bu sekilde ur. bu arafa redmi note 5gu duz cekimlerinde cok guzel. ben daha iyi olsa diye bir beklentiye girmedim. sinifina gore cok basarili ama gece cekimlerinde 1.9a guvenmeyin derim

Oyla:
Üst Alt