Yardım redmi note 5 Hardbrick oldu

Poisonitas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
2
Öncelikle herkese merhaba 19 ağustosda redmi note 5 aldım telefonum global sürüm ve otadan gelen güncellemeleri yaptım daha sonra miui 10 betaya geçiş yapmak istedim ve twrp ile yükledim ama reboot dedikten sonra telefronum açılmadı ve şarj ışığı felan yanımıyor hiç bir komut algılamıyor flashtool ile edl modda yükleme yapmaya çalıştım ama hep farklı hatalar veriyor napmalıyım ?

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Miui 10a geçmek için twrpye gerek yoktu keşke foruma baksaydin kardeş önce rollbeckli sürümler arasında geçiş yapabilirsin fakrli iki surum denersen brick olur çözümü nedir bilemem

Oyla:

danielatlas

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdoğan
Cihazım
Mi 9T
Konular
22
Öncelikle herkese merhaba 19 ağustosda redmi note 5 aldım telefonum global sürüm ve otadan gelen güncellemeleri yaptım daha sonra miui 10 betaya geçiş yapmak istedim ve twrp ile yükledim ama reboot dedikten sonra telefronum açılmadı ve şarj ışığı felan yanımıyor hiç bir komut algılamıyor flashtool ile edl modda yükleme yapmaya çalıştım ama hep farklı hatalar veriyor napmalıyım ?
fastboot moduna geçiş yapabiliyormusunuz?

Oyla:

turgutguven56

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Turgut Güven
Cihazım
Mi 5s
Konular
1
Benim telefonda Redmi Not 5 Global, aldığım gibi duruyor. antirollback varmış sanırım. miui 9.6.3'ten Miui 10 betaya geçmek istiyorum ama bu işlerden anlamıyorum.
İnternetten Miui 10 8.8.23'ü indirip telefon içinde güncelleyiciden geçenler varmış. bu yöntemle geçebilir miyim telefonum kilitlenir mi?

Tşkler.

Oyla:

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Benim telefonda Redmi Not 5 Global, aldığım gibi duruyor. antirollback varmış sanırım. miui 9.6.3'ten Miui 10 betaya geçmek istiyorum ama bu işlerden anlamıyorum.
İnternetten Miui 10 8.8.23'ü indirip telefon içinde güncelleyiciden geçenler varmış. bu yöntemle geçebilir miyim telefonum kilitlenir mi?

Tşkler.
hayır geçebilirsin. sorun olmaz

Oyla:

Poisonitas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
Redmi Note 5
Konular