Böyle bir model duymadım. Note 5 AI olabilir mi?bu telefonu kullanan var mı
hocam aslında redmi note 5 pro almak istiyordum ama burda satılmıyormuş burda o telefonun al versiyonu varmış galibaBöyle bir model duymadım. Note 5 AI olabilir mi?
Bunun dışında sorununuz ya da öğrenmek istediğiniz neyse onu yazarsanız daha net yardım alabilirsiniz.
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
sizin önerdiğiniz satıcı diye almayı düşündüm açıkcası 2 günde o kadar çok note 5 serisi araştırdım ki kafam kazan oldu ya ben direk cepportla iletişime geçebilir miyim yarınNote 5'ler Xiaomi'nin en çok kafa karıştıran, resmen Xiaomi'nin çorba ettiği bir model oldu maalesef. Aynı cihaz farklı ülkelerde farklı isimlere sahip. Note 5'lerin tüm varyantlarının bulunacağı bir rehber hazırlanmaya çalışıyor.
Tabiki, yarın 3'e kadar falan çalışıyorlar. Öğleden önce iletişime geçerseniz garanti olur.sizin önerdiğiniz satıcı diye almayı düşündüm açıkcası 2 günde o kadar çok note 5 serisi araştırdım ki kafam kazan oldu ya ben direk cepportla iletişime geçebilir miyim yarın
tamamdır saolasın. yazarak bir kaç kişiye sorayım dedim ama belli bir soru kısıtlaması var ya bazı satıcılarda allahtan hepsinde yok inş bunlar tam yardımcı olurTabiki, yarın 3'e kadar falan çalışıyorlar. Öğleden önce iletişime geçerseniz garanti olur.