Yardım Redmi Note 5 3gb Ram 32gb Hafızalı Model Dokunmatik Sorunu

OnurSözen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Xiomi m5
Konular
12
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global
Telefon Modeli
Redmi Note 5
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar bende Redmi note 5 var özellikle kullanan arkadaşlardan yardım istiyorum... Dokunmatik paneli okadar iyi degil sanırım bu cihazın sebebine gelince oyun oynarken veya sosyal medyada takılırken dokunmatik bazen bir kerede algılamıyor 2 kere aynı hareketi yapmak zorunda kalıyorum...Sadece benim cihazdamı böyle yoksa diger arkadaşlardada böylemi lütfen tecrübelerinizi yazın... Daha önce mi note 3 kullandım , redmi note 4 kullandım bu cihazlarda böyle bir sorun yoktu ama redmi note 5 cihazında çıldırtacak beni :) Özellikle kafa topu oynarken deli ediyor beni tuşlar resmen algılamıyor 2 kere basmak zorunda kalıyorum birşey yaparken :(((

Beratbilgihan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berat
Cihazım
Redmi note 5
Konular
0
Bende redmi note 5 4/64 modeli var, böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım yaklaşık 1 aydır kullanmaktayım. Telefonun dokunmatiğinde sorun olabilir.

Oyla:

Aliriza7676

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Redmi note 5
Konular
3
Bende de redmi note 5 3gb modeli var böyle bir sorunla karşılaşmadım

Oyla:

OnurSözen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Xiomi m5
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tesekkurler arkadaslar yorumlariniz icin

Oyla:

OnurSözen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Xiomi m5
Konular
12
Son olarak sunu sormak istiyorum 9.6.4.0 kullaniyorum cihazda kamerada kasma donma yasayan varmi? Ozellikle portre modunda ayrica netleme sorunu yasayan ???

Oyla:

Aliriza7676

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Redmi note 5
Konular
3
Son olarak sunu sormak istiyorum 9.6.4.0 kullaniyorum cihazda kamerada kasma donma yasayan varmi? Ozellikle portre modunda ayrica netleme sorunu yasayan ???
Evet şarj düşük olunca portre modunda bende de oluyor ya, portre moduna alınca arka kamera yüz güzelleştirici özelliği kapalı olunca yüzü güzelleştiriyor mu sende ?

Oyla:

OnurSözen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Xiomi m5
Konular
12
Aynen yuz guzellestirme aciliyor portre modunda ayrica kamera ne dokununca netliyor nede sag ve sola oynatip bir yere sabitleyince netliyor surum stabil diyor ama bence degil kasmalarda var cihazda ara ara acaba aldikta bu cihazi kötümü ettik bilemedim ben snapdragon 636 ya aldandim aldim valla 625 en sorunsuz islemcilerden bitanesi bir tık daha guclu olsun dedik pek memnun kalmadim redmi note 5 ten malesef :(

Oyla:

mertdenizb

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mert
Cihazım
Note 5 IS 64
Konular
0
Redmi Note 5 64/4 IS modeli aldım yeni. Aynı sorun bende de var. Dokunmatiği mi4 ten bile kötü. Akıcı kullanmak mümkün değil. Demek sorun bizim cihazlarda, herkeste yaşanmadığına göre.

Oyla:
Üst Alt