Yardım Redmi Note 4X - Telefonum 15 dk.da açılıyor !

Kokomo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
2
1 hafta önce birden bire telefonum çok geç açılmaya başladı. 13-15 dk. beklemek zorunda kalıyorum açılması için. Tüm güncellemeleri geldiği an yapmaktayım. Sistem Bilgisi aşağıda :
Cihaz: Redmi Note 4X
Sürüm : V9.5.2.0.MBFMIFA
ROM: Global Beta ROM

Android Sürümü : 6.0 MRA58K
Android Güvenlik Yama sürümü: 2018-03-05

Yardımcı olabilirseniz sevinirim ? Ne yapmam lazım ?

a.adalar

Süper Kahraman
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
18
Hocam android telefonlar bir süre kullandıktan sonra şişiyor. Bir de sizin cihaz MTK işlemcili olan sürüm anladığım kadarıyla, stabilite sorunları olan bir cihazdı, ne kadar düzeltmiş olsalar da ara sıra böyle şeylerle karşılaşmak normal. Benim tavsiyem telefonu sıfırlamanız. Hatta Global Beta romu kurmanız çok daha iyi olur ama uğraşmak istemezseniz dahili ve harici hafızaları yedekleyip telefondaki bütün veriyi silerek sıfırlamanız da telefonu büyük ölçüde rahatlatacaktır.

Edit: Açıklamaya global beta yazmışsınız ama o sürüm Global Stable rom sürümü.

Oyla:

Kokomo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler hızlı cevabınız için. 28 Mayıs tarihli Mi Cloud genel yedeğimi geri yüklesem sorun çözülür mü ?

Oyla:

a.adalar

Süper Kahraman
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
18
Teşekkürler hızlı cevabınız için. 28 Mayıs tarihli Mi Cloud genel yedeğimi geri yüklesem sorun çözülür mü ?

Hayır hocam çözülmez, aksine yedekte bulunan ama sonradan sildiğiniz bir şey varsa telefona indirerek daha da ağırlaştırmış olursunuz. Telefonu sıfırlamadan önce yedekleyin, sıfırladıktan sonra yedekten geri yükleyin. Daha iyi olur.
[doublepost=1529568567,1529568141][/doublepost]

Bu bağlantıdan indirebileceğiniz Global Beta ROM'u sistem ayarlarındaki güncelleme menüsünü kullanarak (Sistem Güncelleme > Köşedeki ayarlar tuşu > Yerel güncelleme veya ona benzer birşey > indirdiğiniz dosyayı seçme ) yükleyebilirsiniz.

Oyla:

Kokomo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
2
Kusura bakmayın, profesyonel değilim, çok soruyorum. Yedekleme yapmak için "Yerel yedeklememi" yoksa "Mi Cloud Yedeklemesi" mi yapmalıyım ?

Oyla:

a.adalar

Süper Kahraman
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
18
Kusura bakmayın, profesyonel değilim, çok soruyorum. Yedekleme yapmak için "Yerel yedeklememi" yoksa "Mi Cloud Yedeklemesi" mi yapmalıyım ?

Farketmez hocam, şöyle olur: eğer yerel yedekleme yaparsanız yedekleme dosyaları depolamaya kaydedilir ve sıfırlama sonrası silinir oyüzden sıfırlamadan önce bir de bilgisayara veya harici bir kaynağa kopyalamanız gerekir. Fakat MiCloud yedeklemesi yaparsanız direk Mi hesabınızla giriş yapıp geri yükleyebilirsiniz sıfırlamadan sonra.

Oyla:

Kokomo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
2
Farketmez hocam, şöyle olur: eğer yerel yedekleme yaparsanız yedekleme dosyaları depolamaya kaydedilir ve sıfırlama sonrası silinir oyüzden sıfırlamadan önce bir de bilgisayara veya harici bir kaynağa kopyalamanız gerekir. Fakat MiCloud yedeklemesi yaparsanız direk Mi hesabınızla giriş yapıp geri yükleyebilirsiniz sıfırlamadan sonra.

Teşekkür ederim yardımınız için !

Oyla:
Üst Alt