- Adım
- 1
- Cihazım
- Xiaomi
- Konular
- 2
Redmi note 4x 4/64
Telefon Çin'den arkadaşım getirdi. Sadece ingilizce ve çince dil seçeneği vardı.
Bende Türkçe için global rom yüklemeye çalıştım.
Çok acemi olduğum için bir arkadaşa verdim o halletsin diye oda yanlış bir şeyler yapmış.
Yüklemeyi yapamayinca Sonundada format atmış.
Formattan sonra telefon tamamen kilitlendi bloke oldu ve mi ekranında kaldı.
Telefon sadece mi ekranına geliyor 1 dk bekliyor kapanıyor sonra tekrar açılıyor gine kapanıyor ve böyle devam ediyordu.
Şarj bile olmuyor.
Şarja takıyorum Gine aynı şeyleri yapıyor açılıyor mi ekranında kalıp tekrar kapanıyor.
Bende burdan bir konu açtım ve siteden bir arkadaş yardımcı oldu EDL yöntemi ile yükleme yapabilirsin dedi bende telefonun arka kapağını açtım batarya bağlantı soketini çıkardım video da 5 noktalı pim var ordan 2 tanesine cımbız ile dokunmak gerekiyormuş.
Lakin benim telefonumda öyle birşey yok
Bende tekrar batarya soketini yerine taktım.
Şimdi telefon artık açılıyor ve şarj oluyor.
Açılınca bir şifre istiyor format atan arkadaşa söyledim o diyor ben bilmiyorum.
Telefonu bana hediye edene soruyorum oda bilmiyor.
Telefon böyle kaldı bu şifreyi nasıl iptal edebilirim ve nasıl global rom yüklerim.
Lütfen yardımcı olur musunuz!
Telefon Çin'den arkadaşım getirdi. Sadece ingilizce ve çince dil seçeneği vardı.
Bende Türkçe için global rom yüklemeye çalıştım.
Çok acemi olduğum için bir arkadaşa verdim o halletsin diye oda yanlış bir şeyler yapmış.
Yüklemeyi yapamayinca Sonundada format atmış.
Formattan sonra telefon tamamen kilitlendi bloke oldu ve mi ekranında kaldı.
Telefon sadece mi ekranına geliyor 1 dk bekliyor kapanıyor sonra tekrar açılıyor gine kapanıyor ve böyle devam ediyordu.
Şarj bile olmuyor.
Şarja takıyorum Gine aynı şeyleri yapıyor açılıyor mi ekranında kalıp tekrar kapanıyor.
Bende burdan bir konu açtım ve siteden bir arkadaş yardımcı oldu EDL yöntemi ile yükleme yapabilirsin dedi bende telefonun arka kapağını açtım batarya bağlantı soketini çıkardım video da 5 noktalı pim var ordan 2 tanesine cımbız ile dokunmak gerekiyormuş.
Lakin benim telefonumda öyle birşey yok
Bende tekrar batarya soketini yerine taktım.
Şimdi telefon artık açılıyor ve şarj oluyor.
Açılınca bir şifre istiyor format atan arkadaşa söyledim o diyor ben bilmiyorum.
Telefonu bana hediye edene soruyorum oda bilmiyor.
Telefon böyle kaldı bu şifreyi nasıl iptal edebilirim ve nasıl global rom yüklerim.
Lütfen yardımcı olur musunuz!
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.