Yardım Redmi Note 4x SD batarya boşalması

zacnider

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Nihat
Cihazım
xiaomi mi4
Konular
1
Redmi Note 4x cihazim var. Birgun telefon cok isinmaya ve bataryasi cok hizli tukenmeye basladi. Bataryayi degistirdim sisinma bir nebze olsun azalti ama yine hizli tukenmeye devam etti. Ne kadar rom varsa denedim yine ayni.
İsin ilginc tarafi telefon uyku modunda ve komple kapalı iken daha hızlı boşalıyor.mesela aksam %100 iken telefonu kapatiyorum(ucak modu,simsiz,4g,3g,3g, şarj soketi cikararak da hepsini denedim) sabah actigimda %10-15 kaliyor. Bu forumda yabanci foeumlarda her yerde aradim. Mtk islemci için ayni sikintiyi yasayanlar var ve bir fix yayinlanmis ama benimki snapdragon.
Daha once basina gelen arkadaslar var mı?

Son düzenleme:

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
86
Redmi Note 4x cihazim var. Birgun telefon cok isinmaya ve bataryasi cok hizli tukenmeye basladi. Bataryayi degistirdim sisinma bir nebze olsun azalti ama yine hizli tukenmeye devam etti. Ne kadar rom varsa denedim yine ayni.
İsin ilginc tarafi telefon uyku modunda ve komple kapalı iken daha hızlı boşalıyor.mesela aksam %100 iken telefonu kapatiyorum(ucak modu,simsiz,4g,3g,3g, şarj soketi cikararak da hepsini denedim) sabah actigimda %10-15 kaliyor. Bu forumda yabanci foeumlarda her yerde aradim. Mtk islemci için ayni sikintiyi yasayanlar var ve bir fix yayinlanmis ama benimki snapdragon.
Daha once basina gelen arkadaslar var mı?

PE romunu denediniz mi hocam? Aynı şarj sorunu devam ediyor mu bu romda da?

Oyla:

zacnider

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Nihat
Cihazım
xiaomi mi4
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet denedim PE ' yide maalesef devam etti ayni sorun. Parmak izi okuyucu sürekli açık acaba ondan midir dedim onuda soktum bekledim yine ayni

Son düzenleme:
Oyla:

zacnider

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Nihat
Cihazım
xiaomi mi4
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Batarya ve şarj soketini değiştirdim.Hatta eski bataryam yenisinden daha uzun dayanıyor.Bataryayı çıkarıyorum sabah geri takıyorum hiç düşme yok ama batarya takılı iken 6 saatte %90 düşüyor

Oyla:
Üst Alt