Yardım Redmi Note 4X Ekran Değişimi

fragmagedon

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ASD
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
1
Selamlar,
Cihazımın ekranı kırıldığı için değişim isteğiyle birkaç firma ile görüştüm. Bunlardan;

- Delta Servis 290 TL fiyat verirken bulunduğum ile elden teslim etsem dahi 20 iş günü süresi olduğunu belirtti. Ve birebir orijinal ekran takacağını iletti.

- Kaya GSM 200 TL fiyat verirken A kalite olduğunu pek fark bulunmayacağını söyledi ve kargo ile gönderim yapmamın ardından ulaştığı gün değişimin yapılıp aynı gün içerisinde geri gönderileceğini belirtti.

- Xiaomiteknikservis ise 220 TL fiyat ile yine A kalite ekran takacağını ve yine kargo ile ulaştığı gün değişimin yapılıp geri gönderileceğini söyledi.

Bu firmalara daha önce ekran değişimi yaptırmış olan arkadaşlarımız varsa tecrübelerini paylaşmalarını rica ediyorum. Zira delta servis gerçekten birebir orijinal ekran takar mı? Taksa da 20 iş günü beklemeye değer mi? Diğer firmaların A kalite diye tabir ettikleri ekranlar ise pişman eder mi? Kararsız kaldığım için danışmak istedim. Teşekkür ederim.

Moderatör tarafında düzenlendi:

fragmagedon

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ASD
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sayın veliazak özelden yardımcı olmuştu. Kendisinin 3 defa ekran değiştirdiğini de düşünürsek belki bu firmalardan da değişim yapmış olabilir :)

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Servis tecrübem olmadı diğer yerlerdeki A kalite denilen ekranlar orijinal ekranı gibi olmuyor. Üç defa yurt içi, bir defa da Çin den ekran aldım hepsi de A kalite denilenlerdendi... Pişman eder mi? Kırık ekrandan iyidir, orijinal ekrandan kötü...

Oyla:

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
86
Servis tecrübem olmadı diğer yerlerdeki A kalite denilen ekranlar orijinal ekranı gibi olmuyor. Üç defa yurt içi, bir defa da Çin den ekran aldım hepsi de A kalite denilenlerdendi... Pişman eder mi? Kırık ekrandan iyidir, orijinal ekrandan kötü...

O yüzden değiştirmiyorum orjinal ama hafiften çatlak kullanmak daha iyi bi seçenek gibi geliyor :)

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
O yüzden değiştirmiyorum orjinal ama hafiften çatlak kullanmak daha iyi bi seçenek gibi geliyor :)
Çok rahatsız etmiyorsa bu çatlak, kullanmanı tavsiye ederim. Çünkü, yeni ekran bazen saçmalayabiliyor, güneş altında görünmez olabiliyor... ;)

Oyla:

fragmagedon

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ASD
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefon görüşmem sonucu Kaya GSM adresine kargo ile gönderdim telefonu. Sonucu buradan bildiririm, ekran değiştirmek zorunda kalanlara referans olur.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla:
Üst Alt