Yardım Redmi Note 4

texstemer

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yasin
Cihazım
Mi 5s
Konular
23
yeni bir telefon almayı düşünüyorum pil performansı yönünden note 4 alacağım fakat birden fazla çeşidi var hangisini almalıyım yardımcı olurmusunuz birde kronik bir sorunu varmı bu telefonların yada can sıkıcı bir özelliği varmı ?

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
yeni bir telefon almayı düşünüyorum pil performansı yönünden note 4 alacağım fakat birden fazla çeşidi var hangisini almalıyım yardımcı olurmusunuz birde kronik bir sorunu varmı bu telefonların yada can sıkıcı bir özelliği varmı ?

İşlemcisi snapdragon olsun mtk olmasın. Benim gördüğüm kadarıyla ne kronik bir sorunu ne de ciddi anlamda can sıkıcı bir noktası var. Dediğiniz gibi öncelik batarya ise tam ideal telefon. 3 gb ram 32 gb hafıza ve 4 gb ram 64 gb hafıza seçeneği de sizin seçiminiz olacaktır :) Arada 150 tl falan fark var :)
Kısacası gönül rahatlığıyla alabileceğiniz bir fiyat performans telefonu.Herhangi bir kronik sorunu yok. :) Ayrıca geçen sene Hindistan'da tüm telefonlar arasında en fazla satılan model oldu. Türkiye'de de bayağı satılan xiaomi modellerinden biri. Kronik bir sorunu olsaydı bu denli alıcısı olmazdı :)

Oyla:

texstemer

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yasin
Cihazım
Mi 5s
Konular
23
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşlemcisi snapdragon olsun mtk olmasın. Benim gördüğüm kadarıyla ne kronik bir sorunu ne de ciddi anlamda can sıkıcı bir noktası var. Dediğiniz gibi öncelik batarya ise tam ideal telefon. 3 gb ram 32 gb hafıza ve 4 gb ram 64 gb hafıza seçeneği de sizin seçiminiz olacaktır :) Arada 150 tl falan fark var :)
Kısacası gönül rahatlığıyla alabileceğiniz bir fiyat performans telefonu.Herhangi bir kronik sorunu yok. :) Ayrıca geçen sene Hindistan'da tüm telefonlar arasında en fazla satılan model oldu. Türkiye'de de bayağı satılan xiaomi modellerinden biri. Kronik bir sorunu olsaydı bu denli alıcısı olmazdı :)
Bilgiler için sağolun kendi şehrimde sıfır bir telefon buldum garantisiz 600 tl bir sıkıntısı yoksa alayım

Oyla:

ByHuso

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Huseyin
Cihazım
note4
Konular
0
Redmi Note 4 32 Gb tavsiye ederim . Piyasa Fiyatı yaklaşık olarak 900-1000 arasındadır.
  • Ön (Selfie) Kamera5 MP
  • Dahili Hafıza32 GB
  • RAM Kapasitesi3 GB RAM
  • Pil Gücü4000 mAh
  • Garanti Tipiİthalatçı Garantili
  • Ekran Boyutu5,5 inç
  • Kamera Çözünürlüğü13 MP
  • İşlemci Kapasitesi2,0 GHz Octa Core
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Oyla:

creative14441235

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
s3
Konular
9
Öncelikle SD işlemcili olanı almanı öneririm. MTK olanlarda şarj süresi 2 saat kadar daha kısa diye biliyorum. Pazartesi aileme 3. Redmi note 4 ü aldım. Kesinlikle kronik bir sorun görmedim. Şimdiden hayırlı olsun

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

texstemer

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yasin
Cihazım
Mi 5s
Konular
23
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yorumlarınız için sağolun garantisiz alacağım için bi sorayım dedim bir sıkıntısı varmı diye bundan önceki cihazım mi 5s di ve 5 ay gibi bir sürede ghost screen başladı ekranın tamamında vardı baya can sıkıcıydı onu sattım sonra iphone 5s aldım ama xiaomi nin tadını vermiyor vede şarj süresi berbat onu elimden çıkarıp en kısa sürede note 4x alacağım

Oyla:

PyhX

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
:)
Cihazım
Redmi Note 4 SD
Konular
46
Alcaksan 4GB RAM 64GB HAFIZALI al 150 tl için 3gb 32gb almaya değmez, kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok sd625 işlemcili al.

Oyla:
Üst Alt