Yardım Redmi Note 4 Twitter video yükleyememe sorunu

berry

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berre
Cihazım
redmi note 4
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global v11.0.2.0
Telefon Modeli
Redmi Note 4
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
merhaba daha önce burada konu açmıştım ama kimse yardımcı olmadı neden bilmiyorum her neyse xiaomi redmi note 4 kullanıyorum ve bu telefonu aldığım günden beri twittera video atamıyorum gerek uygulamadan olsun gerek siteden olsun hiçbir şekilde gönderilmiyor tweet yükleniyor olarak gözüküyor daha sonra tweet gönderimi başarısız diyor sadece bu telefonda yaşadım böyle bir şeyi bu sorunu nasıl çözebilirim bu sefer yardımcı olursanız sevinirim

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Twitter a 2 dk 20 saniyeden fazla video atılmıyor
Twitter uygulamasına depolamaya erişim izni verilmemiş olabilir
Video yükleme esnasında internet kopuyor olabilir
Ayrıca twitter ayarlarından veri kullanımı menüsüne bir bakmakta fayda var. Mesela benimkinde video yükleme kısmında "sadece Wifi"yazıyor.yani mobil internetle video yükleyemem.bütün bunlarda problem yoksa herşey okeyse twitter yönetimi ile iletişime geçmek gerekir

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Forum Kuralları :
Rehber - Forum Kurallarımız/

3.1. Sitemizde sadece açık ve anlaşılır başlıklara/mesajlara izin verilmektedir.

3.7. Mesajların ve konu başlıklarının tümü büyük ve/veya renkli harfler ile yazılamaz.

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
merhaba daha önce burada konu açmıştım ama kimse yardımcı olmadı neden bilmiyorum her neyse xiaomi redmi note 4 kullanıyorum ve bu telefonu aldığım günden beri twittera video atamıyorum gerek uygulamadan olsun gerek siteden olsun hiçbir şekilde gönderilmiyor tweet yükleniyor olarak gözüküyor daha sonra tweet gönderimi başarısız diyor sadece bu telefonda yaşadım böyle bir şeyi bu sorunu nasıl çözebilirim bu sefer yardımcı olursanız sevinirim
Yardımcı olmayınca bir isyan var ama yardımcı olunca da bir geri dönüş olmuyor. Birkaç çözüm sundum ama sorun halloldu mu yada devam ediyor mu belli değil.

Oyla:

berry

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berre
Cihazım
redmi note 4
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yardımcı olmayınca bir isyan var ama yardımcı olunca da bir geri dönüş olmuyor. Birkaç çözüm sundum ama sorun halloldu mu yada devam ediyor mu belli değil.
kusura bakmayın şifreyi unuttuğum için giriş yapamadım maalesef. sorun hala devam ediyor :/

Oyla:
Üst Alt